Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Φασολάκια Λαδερά Αϊσέ - Green beans Aise

Φασολάκια λαδερά Αϊσέ είναι μια ιδιαίτερη ποικιλία σε φρέσκα φασολάκια, λέγονται και κοντομπάρμπουνα και δεν έχουν κλωστές στην άκρη, συνεπώς αποφεύγουμε το πολύ καθάρισμα. Πολύ πολύ τρυφερά πολύ πολύ νόστιμα συνιστώ να τα αναζητήσετε και να τα μαγειρέψετε!!!














👩‍🍳Φασολάκια Λαδερά Αϊσέ👩‍🍳
Συνταγή Helen Dimi

Υλικά

1 Κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κιλό φασολάκια ποικιλίας Αϊσέ
1/2 φλυτζάνι μικρό ελαιόλαδο
Αλάτι ~Πιπέρι
Μαιντανός - δυόσμος
Νωπή ντομάτα ή pumaro 1 κούπα
Νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Καθαρίζουμε από τις άκρες και πλένουμε καλά τα φασολάκια.
Σοτάρουμε σε κατσαρόλα στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο κια 2-3 λεπτά και στην συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια συνεχίζοντας το σοτάρισμα.
Μόλις σοταριστούν και αυτά, προσθέτουμε τον χυμό τομάτας ανάλογο νερό,
αλάτι - πιπέρι, κι αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μισή ως 40 λεπτά της ώρας περίπου.
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαιντανό και δυόσμο.
Σερβίρουμε με τυρί φέτα!

Σημείωση/ Σε νηστεία σερβίρουμε με φυτικό τυρί ή ελιές.
Καλή επιτυχία!














©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου