Ctick Καρύδας ένα γλυκό που η γεύση του είναι υπέροχη, εμένα μου θύμησε τα στικ που πέρναμε από τα περίπτερα στα παιδικά μας χρόνια!!!
Ας δούμε την συνταγή!!!
👩🍳 Ctick Καρύδας 👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
1 κουτί γάλα καρύδας
Λίγες σταγόνες λάδι καρύδας (μόνο για το άρωμα)
Ινδοκάρυδο όσο σηκώσει και λίγο για το πασπάλισμα
1 κουταλιά ζάχαρη στέβιας, και προσθέτουμε η αφαιρούμε ανάλογα με το πόσο γλυκό το θέλουμε να γίνει)
Εκτέλεση
Χτυπάμε το γάλα καρύδας στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα με την ζάχαρη να πήξει.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το λάδι καρύδας και βλέπουμε μέχρι που μας βολεύει ώστε να πλάθεται το μείγμα.
Κάνουμε στικ η αν θέλουμε και μπαλίτσες σαν τρουφάκια τα βάζουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες να κρυώσουν και σερβίρουμε!
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα
Ας δούμε την συνταγή!!!
👩🍳 Ctick Καρύδας 👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
1 κουτί γάλα καρύδας
Λίγες σταγόνες λάδι καρύδας (μόνο για το άρωμα)
Ινδοκάρυδο όσο σηκώσει και λίγο για το πασπάλισμα
1 κουταλιά ζάχαρη στέβιας, και προσθέτουμε η αφαιρούμε ανάλογα με το πόσο γλυκό το θέλουμε να γίνει)
Εκτέλεση
Χτυπάμε το γάλα καρύδας στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα με την ζάχαρη να πήξει.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το λάδι καρύδας και βλέπουμε μέχρι που μας βολεύει ώστε να πλάθεται το μείγμα.
Κάνουμε στικ η αν θέλουμε και μπαλίτσες σαν τρουφάκια τα βάζουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες να κρυώσουν και σερβίρουμε!
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου