Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Επιδόρπιο με λωτούς & γιαούρτι - Dessert with Lotus & Yogurt

Έχετε ποτέ προβληματιστεί τι θα κάνετε με τους λωτούς όταν δεν είναι αρκετά ώριμοι για να τους φάμε η μήπως είμαι η μόνη??  Αν έχετε προβληματιστεί όπως εγώ σας προτείνω να δοκιμάσετε έναν άλλο τρόπο σε ένα πολύ γευστικό επιδόρπιο που θα σας ενθουσιάσει!!!









👩‍🍳Επιδόρπιο με λωτούς & γιαούρτι 👩‍🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά

2-3 λωτούς
1 ποτήρι ζάχαρη καστανή ή 3 κουταλιές στέβια baking
2 ποτήρια νερό
3-4 τεμάχια αστεροειδή γλυκάνισο

Γιαούρτι για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση

Πλένω και κόβω τους λωτούς στη μέση.
Βάζω να βράσει το  νερό με την ζάχαρη και τον αστεροειδή γλυκάνισο.
Μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτω μέσα τα κομμάτια και τα αφήνω να βράσουν για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Σερβίρονται με γιαούρτι ζεστοί ή κρύοι!
Έχουν απίστευτη γεύση με τα αρώματα από το γλυκάνισο να δένει τοσο αρμονικά. Είμαι σίγουρη πως θα σας ενθουσιάσει εσάς και σε όσους το προσφέρετε!!!
Καλή επιτυχία!














Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

You will also find us at the following links!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.     
https://greekdietfoods.blogspot.com/  
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου