Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρμελάδα raspberry - Raspberry jam

Μαρμελάδα raspberry πολλύ πολύ νόστιμη για το πρωινό μας!!!










👩‍🍳Μαρμελάδα raspberry 👩‍🍳
👩‍🍳Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά
1 κιλό  Raspberry
500 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού σιρόπι βανίλιας
Μισό λεμόνι το χυμό του
150 γραμμάρια μπράντυ

 Εκτέλεση

Πλένω τα raspberry και τα βάζω με τη ζάχαρη και το μπράντυ όλη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα τα βάζω στη φωτιά να σιγοβράζουν μέχρι να πήξει και να δέσει το σιρόπι,και ανακατεύω συνεχώς με ξύλινο κουτάλι για να μην μου κολλήσει. Αν βγάλει αφρούς τους αφαιρώ.
Λίγα λεπτά πριν την κατεβάσω από την φωτιά προσθέτω το χυμό λεμόνι και το σιρόπι βανίλιας.
Αποθήκευω σε αποστειρωμένα βάζα με την γνωστή μέθοδο αποστείρωσης!
Καλή επιτυχία!











👩Raspberry jam 👩
👩🍳
Recipe Maria Karanikola

Materials
1 pound Raspberry
500 grams of sugar
1 tablespoon of vanilla syrup
Half a lemon juice
150 grams of brandy


Implementation..

I wash the raspberry and put them with sugar and brandy all night in the fridge.
The next day I put them in the fire to simmer until it thickens and tie the syrup, and constantly stir with a wooden spoon to keep me from sticking. If I remove my foams I will remove them.
A few minutes before I lower it from the fire I add the lemon juice and the vanilla syrup.
Save in sterile jars with the known sterilization method!
Good luck!

Η μετάφραση έγινε από την Google translation

Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

You will also find us at the following links!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου