Κοτόπουλο με κρούστα από μπεσαμέλ μια υπέροχη συνταγή ελαφρά περίπλοκη που μας αποζημιώνει γευστικά!!!
Ας δούμε τη συνταγή σε όλα τα βήματα της!!!
👩🍳Κοτόπουλο με κρούστα από μπεσαμέλ👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά για το βράσιμο στα κοπανάκια κοτόπουλου
4-5 κόμματα κοπανάκια κοτόπουλου
2 φύλλα δάφνης
1 κουτάλι γλυκού αλάτι χοντρό
1/2 κουτάλι γλυκού θυμάρι.
Εκτέλεση
Πέρνω τα κοπανάκια τα πλένω καλά και τα βάζω να βράζουν σε μια κατσαρόλα με νερό αλάτι 2 φύλλα δάφνηςκαι θυμάρι. Περίπου 30-35 λεπτά βράσιμο και τα στραγγίζω και κρατώ του ζουμί τους.
Ετοιμάζω τη κρέμα μπεσαμέλ
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
7 κουταλιές αλεύρι καλά γεμάτες
1 κουτάλι γλυκού κοφτό μοσχοκάρυδο
1/2 κουτάλι γλυκού αλάτι
1/2 κουτάλι γλυκού πιπέρι
1/2 κουτάλι γλυκού πάπρικα γλυκιά
300 γραμμάρια γάλα φρέσκο
Εκτέλεση
Βάζω το βούτυρο στη φωτιά να λιώσει μόλις λιώσει προσθέτω το αλεύρι με το αλάτι το πιπέρι τη πάπρικα και το μοσχοκάρυδο ανακατεύω με σύρμα και αμέσως προσθέτω το γάλα και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να πήξει καλά η κρέμα.
Τη μεταφέρω σε ένα μπολ και την αφήνω να κρυώσει.
Ετοιμάζω το πέρασμα της κρούστας
Υλικά
7-8 κουταλιές σούπας αλεύρι
6-7 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
6-7 κουταλιές σούπας ντοριτος με γεύση πάπρικα τριμμένα
2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα σκόνη
Όλα μαζί ανακατεμένα.
2 αυγά χτυπημένα με λίγο γάλα
Λάδι για τηγάνι
Σύνθεση για την ολοκλήρωση
Βρέχω τα χέρια μου ελαφρά με νερό, πιάνω λίγη από τη κρέμα μπεσαμέλ την ανοίγω στην παλάμη μου και τυλίγω ένα ένα τα κοπανάκια καλύπτοντας τα καλά γύρω γύρω.
Τα περνάω από τα χτυπημένα αυγά και αμέσως μετά από το μίγμα της κρούστας.
Βάζω σε ένα βαθύ τηγάνι λάδι αρκετό και αφού κάψει καλά τηγανίζω τα κοπανάκια μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Σερβίρω με σαλάτα φασόλια που έχω βράσει και άνθη καρότου με φύλλα μαιντανού.
Καλή επιτυχία!
Chicken with balsamel crust a delicious recipe that is a little complicated and rewarding!
Let's see the recipe in all its steps !!!
👩 Chicken with besamel crust🍳
Recipe Maria Karanikola
Ingredients for boiling in the bacon
4-5 chicken cuts
2 laurel leaves
1 spoonful of salt thick
1/2 teaspoon of sweet thyme.
Implementation
I take the cobs and wash them well and I put them boiling in a pot of water salt 2 laurel leaves and thyme. About 30-35 minutes of boiling and draining and holding them.
I prepare bessamel cream
2 tablespoons butter
7 tablespoons flour well filled
1 spoon of sweet nutmeg
1/2 spoon of sweet salt
1/2 teaspoon of sweet pepper
1/2 spoon of sweet paprika sweet
300 grams of fresh milk
Implementation
I put the butter in the fire to melt as soon as it melts I add the flour with the salt the paprika pepper and the nutmeg stir with wire and immediately add the milk and continue stirring until the cream thickens.
I put it in a bowl and let it cool down.
I prepare the passage of the crust
Materials
7-8 tablespoons flour
6-7 tablespoons of breaded toast
6-7 tablespoons of toothed soup with grape paprika grated
2 tablespoons grated parmesan powder
All together shuffled.
2 eggs whipped with a little milk
Oven for pan
Composition for integration
I roll my hands lightly with water, I take a little of the beamel cream to open it in my palm and wrap one of the buns around well around.
I go through the whipped eggs and immediately after the crust mix.
I put in a deep pan of oil enough and after burning well I fry the marshmallows until they get a golden color.
I serve salad beans that I have boiled and carrot flowers,
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου