Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ζελέ φράουλας - Strawberry jelly

Ότι ποιο δροσερό και ευχάριστο για το καλοκαίρι είναι αυτά τα κόκκινα ζελέ που θα φτιάξουμε πολύ εύκολα, και θα τα προσφέρουμε μαζί με το καφεδάκι μας!!!
Ας δούμε τον τρόπο!!!













👩‍🍳Ζελέ φράουλας 👩‍🍳
Συνταγή Helen Dimi

Υλικά
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
400 γραμμάρια χυμό φράουλας χωρίς ζάχαρη
100 γραμμάρια καυτό νερό
2 κουταλιές ζάχαρη στέβια

Εκτέλεση

Βάζουμε την σκόνη του ζελέ στο καυτό νερό  μαζί και την ζάχαρη κι ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως. Το περνάμε από το στραγγιστήρι και προσθέτουμε και τον χυμό φράουλας, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Σερβίρουμε σε ποτήρια κρασιού και το βάζουμε στο ψυγείο στην συντήρηση να παγώσει καλά!
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε μαζί με φράουλες.
Καλή επιτυχία!




👩 Strawberry jelly 👩
Recipe Helen Dimi

Materials
1 sachet of powdered gelatin
400 grams of sugar-free strawberry juice
100 grams of hot water
2 tablespoons stevia sugar

Implementation

Put the jelly powder in the hot water together with the sugar and mix thoroughly until it is completely dissolved. We pass it through the strainer and add the strawberry juice, continuing the shuffle.
Serve in wine glasses and put it in the fridge in the maintenance to freeze well!
We can accompany it along with strawberries.

Good luck!










Η μετάφραση έγινε από την Google translation
You will also find us at the following links!


Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου