Αρνίσια παϊδάκια στη λαδόκολλα τρυφερά και πολύ πολύ νόστιμα,για το μεσημεριανό μας γεύμα!!!
👩🍳Αρνίσια παϊδάκια στη λαδόκολλα👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά για τα παιδάκια
6 αρνίσια παϊδάκια
Αλάτι -πιπέρι -ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
1΄2 χυμό από φρέσκο λεμόνι
1-2 σταγόνες ταμπάσκο
2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση
Καθαρίζω στα παϊδάκια το κόκκαλο προσεκτικά με ένα μαχαίρι και τα πλένω πολύ καλά.
Σε ένα ποτήρι νερό βάζω όλα τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά τα ανακατεύω καλά, περιχύνω τα παϊδάκια και τα τυλίγω καλά σε μια λαδόκολλα.
Τα βάζω σε ταψί και τα ψήνω στους 170 βαθμούς για 35-40 λεπτά πάντα ανάλογα το φούρνο. Τα αφήνω χωρίς σκέπασμα για 5 λεπτά να πάρει χρώμα το δέρμα και σβήνω το φούρνο.
Για το κουνουπίδι
Το βάζω να βράσει σε νερό με ελάχιστο αλάτι για 15-20 λεπτά.
Εγώ το κατεβάζω πριν βράσει εντελώς γιατί μ' αρέσει λίγο τραγανό!
Σερβίρω με λεμόνι λάδι αλάτι πιπέρι...
Σημείωση..
Στα παϊδάκια δεν έβαλα λάδι γιατί το αρνί είναι λιπαρό κρέας από μόνο του.
Για να μη μυρίζει το σπίτι από το βράσιμο που κάνω στο κουνουπίδι βάζω στο καπάκι της κατσαρόλας ένα βαμβάκι βρεγμένο με ξίδι.
Καλή επιτυχία!
Lamb sticks in the cardboard tenderly and very delicious, for our lunch !!!
Lamb sticks on the label
Recipe Maria Karanikola
Materials for lamps sticks
6 lamb chops
Salt-pepper-crisp
1 clove of garlic
12 juice of fresh lemon
1-2 drops of tabasco
2 laurel leaves
Implementation
I clean the bones carefully with a knife and wash them thoroughly.
In a glass of water I put all the herbs and the spices I mix well, I pour the buns and wrap them well in a sticker.
I put them on a baking dish and cook them at 170 degrees for 35-40 minutes depending on the oven. I leave them without a lid for 5 minutes to get the skin color and turn off the oven.
For cauliflower
I put it to boil in water with minimum salt for 15-20 minutes.
I download it before it's completely boiled because I like it a little crispy!
Serve with lemon pepper salt oil ...
Note..
I did not put oil on the bunch because the lamb is oily meat in its own right.
In order not to smell the home from the boiling in the cauliflower, I put a cotton bowl with vinegar in the pot, and the pot.
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
You will also find us at the following links!
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
👩🍳Αρνίσια παϊδάκια στη λαδόκολλα👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά για τα παιδάκια
6 αρνίσια παϊδάκια
Αλάτι -πιπέρι -ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
1΄2 χυμό από φρέσκο λεμόνι
1-2 σταγόνες ταμπάσκο
2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση
Καθαρίζω στα παϊδάκια το κόκκαλο προσεκτικά με ένα μαχαίρι και τα πλένω πολύ καλά.
Σε ένα ποτήρι νερό βάζω όλα τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά τα ανακατεύω καλά, περιχύνω τα παϊδάκια και τα τυλίγω καλά σε μια λαδόκολλα.
Τα βάζω σε ταψί και τα ψήνω στους 170 βαθμούς για 35-40 λεπτά πάντα ανάλογα το φούρνο. Τα αφήνω χωρίς σκέπασμα για 5 λεπτά να πάρει χρώμα το δέρμα και σβήνω το φούρνο.
Για το κουνουπίδι
Το βάζω να βράσει σε νερό με ελάχιστο αλάτι για 15-20 λεπτά.
Εγώ το κατεβάζω πριν βράσει εντελώς γιατί μ' αρέσει λίγο τραγανό!
Σερβίρω με λεμόνι λάδι αλάτι πιπέρι...
Σημείωση..
Στα παϊδάκια δεν έβαλα λάδι γιατί το αρνί είναι λιπαρό κρέας από μόνο του.
Για να μη μυρίζει το σπίτι από το βράσιμο που κάνω στο κουνουπίδι βάζω στο καπάκι της κατσαρόλας ένα βαμβάκι βρεγμένο με ξίδι.
Καλή επιτυχία!
Lamb sticks in the cardboard tenderly and very delicious, for our lunch !!!
Lamb sticks on the label
Recipe Maria Karanikola
Materials for lamps sticks
6 lamb chops
Salt-pepper-crisp
1 clove of garlic
12 juice of fresh lemon
1-2 drops of tabasco
2 laurel leaves
Implementation
I clean the bones carefully with a knife and wash them thoroughly.
In a glass of water I put all the herbs and the spices I mix well, I pour the buns and wrap them well in a sticker.
I put them on a baking dish and cook them at 170 degrees for 35-40 minutes depending on the oven. I leave them without a lid for 5 minutes to get the skin color and turn off the oven.
For cauliflower
I put it to boil in water with minimum salt for 15-20 minutes.
I download it before it's completely boiled because I like it a little crispy!
Serve with lemon pepper salt oil ...
Note..
I did not put oil on the bunch because the lamb is oily meat in its own right.
In order not to smell the home from the boiling in the cauliflower, I put a cotton bowl with vinegar in the pot, and the pot.
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
You will also find us at the following links!
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου