Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Σούπα Γιουβαρλάκια διαίτης - Soup Juventus

Σούπα Γιουβαρλάκια συνταγή όπως την κάνουμε στο νησί μου
την ωραία Κάλυμνο! 👩‍🍳






👩‍🍳Σούπα Γιουβαρλάκια  👩‍🍳
👩‍🍳Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά για τις μπάλες γιουβαρλάκια

500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι
80 γραμμάρια ρύζι γέλασε
1 αυγό

Εκτέλεση

Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί κάνω μπάλες
( όσο ένα καρύδι )
Και τα βάζω στο ψυγείο/

Ετοιμάζω το ζωμό

Υλικά

1 μεγάλη πατάτα
1 καρότο μεγάλο
1 κρεμμύδι
3 -- 4 κλώνους μαϊντανό χοντροκομμένο
2 λίτρα ζωμό λαχανικών
5-6 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι

Για το αυγολέμονο

1 αυγό
Χυμό από 2-3 λεμόνια
Ανάλογα πόσο ξινό το θέλουμε

Εκτέλεση

Κόβω όλα τα λαχανικά σε κύβους μικρούς..
Βάζω σε μια κατσαρόλα το ζωμό να βράσει  με τα λαχανικά που εχω κόψει αλάτι πιπέρι..
Μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν προσθέτω τις μπάλες από τα γιουβαρλάκια,το λάδι και τα αφήνω μέχρι να μαλακώσουν καλά και όταν είναι έτοιμες σβήνω τη φωτιά. Κρατάω μια κούπα από το ζωμό και ετοιμάζω το αυγολέμονο..

Χτυπάω το ασπράδι με μια κουταλιά σούπας νερό μόλις γίνει ένας πλούσιος αφρός προσθέτω τον κρόκο και συνεχίζω να χτυπάω μέχρι να ασπρίσει ελαφρά  και ο κρόκος..
Έπειτα προσθέτω το χυμό από τα  λεμόνια και τον ζωμό που εχω κρατήσει ..
Το ενσωματώνω στην σούπα και τα αφήνω σκεπασμένα καλά 5'λεπτά
Η σούπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
Καλή επιτυχία!






👩Soup Juventus👩
Recipe Maria Karanikola

Recipe as we do on my island
the beautiful Kalymnos!

Materials for balls Juventus

500 grams of beef mince
1 cup parsley finely chopped
1 large onion finely chopped
Salt Pepper
80 grams of rice laughed
1 egg

Implementation

Mix all the ingredients together I make balls
(as long as a nut)
And I put them in the fridge /

I brew the broth

Materials

1 big potato
1 carrot big
1 onion
3 to 4 strands of parsley coarsely chopped
2 liters of vegetable broth
5-6 tablespoons of olive oil
Salt Pepper

For the egg-eagle

1 egg
Juice of 2-3 lemons
Depending how tired we want it to be

Implementation

Cut all the vegetables into small cubes ..
I put in a saucepan the broth to boil with the vegetables I cut salt pepper ..
As soon as they begin to soften, I add the balls from the yubarlaks and leave them until they are softened and when they are ready I turn off the fire. I keep one cup of the broth and prepare the egg-lemon ..

I whip the egg with a tablespoon of water as soon as it becomes a rich foam add the yolk, olive oil and continue to knock until the yolk and the yolk lightly.
Then add the juice from the lemons and the broth I have kept.
I incorporate it in the soup and leave them covered for 5 minutes
The soup is ready to serve!
Good luck!


Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

ΟΜΑΔΑ
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

You will also find us at the following links!

Η μετάφραση έγινε από την Google translation

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου