Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ψάρι σε αρωματική κρούστα - Fish in aromatic crust

Μια πολύ ωραία συνταγή κατάλληλη για την αυριανή μέρα που είναι το έθιμο να τρώμε ψάρι έχουμε αναρτήσει σήμερα! 
Μέσα από τις φωτογραφίες  θα δούμε και τον απλό τρόπο υλοποίησης της! 



























👩‍🍳Ψάρι σε αρωματική κρούστα👩‍🍳
👩‍🍳Συνταγή Helen Dimi

Υλικά
1 ψάρι τσιπούρα
1/4 κούπας αλάτι χοντρό
πιπέρι κατά προσέγγιση
Από 3 κουταλιές σούπας από διάφορα αρωματικά, δυόσμος - άνηθος - μαϊντανός
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 ασπράδια αυγών
1 λαδόκολλα

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε όλα τα αρωματικά πολτοποιούμε το σκόρδο, και τα ανακατεύουμε.
Καθαρίζουμε το ψάρι μας από τα λέπια  και τα σπάργανα το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει. Στην συνέχεια το περνάμε με λίγο πιπέρι και βάζουμε στην κοιλιά του 1 κουταλιά σούπας από τα ψιλοκομμένα αρωματικά μας.
Σε σκεύος χτυπάμε τα αυγά μαρέγκα και μόλις ετοιμασθεί προσθέτουμε τα αρωματικά μας και την ανακατεύουμε απαλά.

Στρώνουμε σε ταψί μια λαδόκολλα και τοποθετούμε πάνω το 1/4 από το μείγμα των αυγών προσεκτικά, δίνοντας τέτοιο σχήμα ώστε να χωράει άνετα το ψάρι μας.
Τοποθετούμε πάνω το ψάρι μας και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα μας ώστε να μπορέσει εκεί μέσα να πάρει όλα τα αρώματα της κρούστας!
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς 45 λεπτά,ανάλογα τον φούρνο.
Σερβίρουμε σε πιατέλα και σπάμε ενωπίω όλων την κρούστα μας,προσθέτουμε χυμό φρέσκου λεμονιού!!!

Σημείωση. Το ψάρι παραμένει όπως το ψαρεύει κανείς λευκό και ζωντανό λες και μόλις βγήκε από την θάλασσα.Είναι ζουμερό και πολύ καλά ψημένο!
Η Κρούστα δεν τρώγεται λειτουργεί προστατευτικά στο ψάρι,κι αφήνει τα αρώματα της.





A very nice recipe suitable for tomorrow's day, which is the custom to eat fish, we will see and we will follow step by step through the recipe and photos how it is implemented!

👩Fish in aromatic crust👩
👩Recipe Helen Dimi

Materials
1 fish sea bream
1/4 cup salt thick
pepper approximate
From 3 tablespoons of various flavors, mint - dill - parsley
1-2 cloves of garlic
3 egg whites
1 labels

Implementation
Chop all the flavors and slice the garlic, and mix them.
We clean our fish from the scales and rats, wash it well and let it drain. Then pass it with a little pepper and put 1 tablespoon of our finely chopped aromas in the belly.
In a utensil, we knock the meringue eggs and as soon as we prepare, add our flavorings and mix it gently.

Lay a baking sheet on a baking dish and place 1/4 of the egg mixture carefully, giving it a shape that makes our fish comfortable.
Place on our fish and cover it with the rest of our mixture so that it can take all the scents of the crust there!
Bake at 200 degrees 45 minutes, depending on the oven.
Serve on a platter and break all of our crust, add juice of fresh lemon !!!


Note. The fish remains as it is being fished as white and alive as if it came out of the sea. It is juicy and very well cooked!
The crust is not eaten, it protects the fish, and leaves its fragrances.














Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

ΟΜΑΔΑ
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

You will also find us at the following links!

Η μετάφραση έγινε από την Google translation

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου