Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Αχλάδια Κομπόστα διαίτης - Compotes of Pears

Αχλάδια κομπόστα ένα υπέροχο γλύκισμα που μπορεί σε ανθρώπους που κάνουν διατροφή να καλύψει την ανάγκη τους για γλυκό,και να το δοκιμάσουν άφοβα!
Έχει ελάχιστες θερμίδες!!!








👩‍🍳Αχλάδια Κομπόστα👩‍🍳
👩‍🍳Συνταγή Helen Dimi

Υλικά για 2 άτομα

4 Αχλάδια ποικιλίας κρυστάλια
2 κουταλιές κοφτές στέβια κατά προσέγγιση ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλετε την κομπόστα.
Νερό
Κανέλα Κευλάνης σε σκόνη

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα βάζουμε σε μικρό σκεύος για να τα βράσουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε νερό ίσα που θα τα σκεπάζει με την ζάχαρη κι ανακατεύουμε,
Σε 12 με 15 λεπτά από την έναρξη του βρασμού είναι έτοιμα.
Σερβίρουμε με κανέλα Κευλάνης.
Καλή επιτυχία!




Pears compost a delicious dessert that can make nutrition people meet their need for sweet, and try it without fear!
It has fewer calories !!!

👩 Compotes of Pears 👩
Recipe Helen Dimi

Materials for 2 people

4 Pears of variety of crystals
2 tablespoons of stevia roughly depending on how sweet you want it to be.
Water
Powdered Purple Cinnamon

Implementation
We clean the pears and put them in a small utensil to boil them on low heat. Add water equal to cover it with sugar and stir,
In 12 to 15 minutes from the start of the boiling is ready.
Serve with Kelvin cinnamon.
Good luck!





Η μετάφραση έγινε από την Google translation
You will also find us at the following links!

Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

ΟΜΑΔΑ
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου