Μπουγάτσα φίλες και φίλοι για πρωινό...και νηστίσιμη και διαίτης που μάλλον δεν θα βρείτε σε κανένα είδος διαιτολογίου!!!
Από τα υλικά καταλαβαίνουμε ότι πράγματι διατροφικά στέκεται, και μας αρέσει που μπορούμε να τρώμε νόστιμα πολύ πολύ οικονομικά και υγιεινά!!!
👩🍳Μπουγάτσα Νηστίσιμη 👩🍳
👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
1 κούπα γάλα καρύδας
1 κούπα νερό
1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
2 κουταλιές κοφτές σούπας ζάχαρη στέβια
1 κουταλιά σούπας κοφτή φυτική μαργαρίνη και λίγο επιπλέον για τοην επάλειψη του ταψιού.
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα και το νερό σε κατσαρόλα να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά και μόλις παίρνει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και την ζάχαρη. Πολύ γρήγορα βλέπουμε ότι αρχίζει να πήζει ανακατεύουμε συγχρόνως καλά με ξύλινο κουτάλι,και μόλις πήξει αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την μαργαρίνη. Ένα τελευταίο καλό ανακάτεμα και την βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 23 cm
και στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά ώσπου να ροδίσει καλά!
Σερβίρουμε με κανέλα Κευλάνης και προαιρετικά άχνη στέβιας.
Σημείωση. Στην δοσολογία έχω λίγη ζάχαρη αν κάποιος προτιμά βάζει περισσότερο και δεν επηρεάζει την συνταγή. Διαφορετικά προσθέτει από πάνω.
Καλή επιτυχία!
Bugs girlfriends and friends for breakfast ... and fast food and diet you probably will not find in any kind of diet !!!
From the materials we understand that it really is nutritionally standing, and we like that we can eat delicious very very economically and healthfully !!!
👩🍳Buhutsa Suited 👩🍳
👩🍳
Recipe Maria Karanikola
Recipe Helen Dimi
Materials
1 cup of coconut milk
1 cup of water
1/2 cup fine semolina
2 tablespoons of stewed stewed sugar
1 tablespoon of chopped vegetable margarine and a little extra for spreading the pan.
Implementation
Put the milk and water in a saucepan to warm it up to a low heat and as soon as it gets warm, add the semolina and the sugar. We quickly see that it starts to coagulate while stirring well with a wooden spoon, and once it has thickened, we withdraw it from the fire and add the margarine. A final good shuffle and put it in a buttered pan of 23 cm in diameter
and in the oven at 170 degrees for about 40 minutes until it browns well!
Serve with Kelvin cinnamon and optionally stew.
Note. In the dosage I have a little sugar if someone prefers putting more and does not affect the recipe. Otherwise it adds from above.
Good luck!
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
ΟΜΑΔΑ
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
You will also find us at the following links!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Από τα υλικά καταλαβαίνουμε ότι πράγματι διατροφικά στέκεται, και μας αρέσει που μπορούμε να τρώμε νόστιμα πολύ πολύ οικονομικά και υγιεινά!!!
👩🍳Μπουγάτσα Νηστίσιμη 👩🍳
👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
1 κούπα γάλα καρύδας
1 κούπα νερό
1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
2 κουταλιές κοφτές σούπας ζάχαρη στέβια
1 κουταλιά σούπας κοφτή φυτική μαργαρίνη και λίγο επιπλέον για τοην επάλειψη του ταψιού.
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα και το νερό σε κατσαρόλα να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά και μόλις παίρνει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και την ζάχαρη. Πολύ γρήγορα βλέπουμε ότι αρχίζει να πήζει ανακατεύουμε συγχρόνως καλά με ξύλινο κουτάλι,και μόλις πήξει αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την μαργαρίνη. Ένα τελευταίο καλό ανακάτεμα και την βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 23 cm
και στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά ώσπου να ροδίσει καλά!
Σερβίρουμε με κανέλα Κευλάνης και προαιρετικά άχνη στέβιας.
Σημείωση. Στην δοσολογία έχω λίγη ζάχαρη αν κάποιος προτιμά βάζει περισσότερο και δεν επηρεάζει την συνταγή. Διαφορετικά προσθέτει από πάνω.
Καλή επιτυχία!
Bugs girlfriends and friends for breakfast ... and fast food and diet you probably will not find in any kind of diet !!!
From the materials we understand that it really is nutritionally standing, and we like that we can eat delicious very very economically and healthfully !!!
👩🍳Buhutsa Suited 👩🍳
👩🍳
Recipe Maria Karanikola
Recipe Helen Dimi
Materials
1 cup of coconut milk
1 cup of water
1/2 cup fine semolina
2 tablespoons of stewed stewed sugar
1 tablespoon of chopped vegetable margarine and a little extra for spreading the pan.
Implementation
Put the milk and water in a saucepan to warm it up to a low heat and as soon as it gets warm, add the semolina and the sugar. We quickly see that it starts to coagulate while stirring well with a wooden spoon, and once it has thickened, we withdraw it from the fire and add the margarine. A final good shuffle and put it in a buttered pan of 23 cm in diameter
and in the oven at 170 degrees for about 40 minutes until it browns well!
Serve with Kelvin cinnamon and optionally stew.
Note. In the dosage I have a little sugar if someone prefers putting more and does not affect the recipe. Otherwise it adds from above.
Good luck!
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
ΟΜΑΔΑ
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
You will also find us at the following links!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου