Ένα από τα ποιο εκλεκτά κρέατα το μοσχαρίσιο κιλότο σε μια συνταγή απλή και πολύ εύγευστη! Η κολώδης ουσία από αυτό το gel που βγάζει το κιλότο εκτός του ότι μας βοηθά στην παρασκευή της σάλτσας μας, βοηθά και στην καλή πέψη και λειτουργία του στομάχου!!! Αν σκεφτούμε ότι οι χειρουργημένοι ασθενείς για να αναρώσουν τρώνε αυτό το είδος κρέατος σε σούπα, μπορούμε να φανταστούμε πόσο καλό κάνει στην διατροφή μας!!!
👩🍳 Κρέας μοσχαρίσιο με σάλτσα τυριών 👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
5-6 φέτες μοσχαρίσιο κρέας από το κιλότο
1 σκελίδα σκόρδο
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κούπα τυριά που λιώνουν επιλογής μας αλμυρά κατά προτίμηση.
4 μανιτάρια ποικιλίας πόρτο μπέλο σε φέτες
Μισό κουτάλι γλυκού ρίγανη
Αλάτι- πιπέρι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί
Χτυπάω και περνάω το κρέας με αλάτι πιπέρι και ρίγανη.
Το βάζω στο τηγάνι και αφού κάνει κρούστα και πάρει χρώμα το κρέας, χαμηλώνω τη φωτιά ώστε να αφήσει το κρέας όλα τα υγρά του και να μαλακώσει με αυτά. Η διαδικασία αυτή κρατάει περίπου δέκα λεπτά.
Κατεβάζω από τη φωτιά το αφήνω σκεπασμένο και ετοιμάζω τη σάλτσα τυριών.
Σε άλλο τηγάνι με βαρύ πάτο βάζω λίγο ελαιόλαδο και σοτάρω τα μανιτάρια με το σκόρδο ψιλοκομμένο μέχρι να μαλακώσουν και να έχουν σκούρο χρώμα.
Προσθέτω την κρέμα γάλακτος και αφήνω να βράσουν για δύο τρία λεπτά από την ώρα του βρασμού.Μόλις περάσει ο χρόνος προσθέτω τα τριμμένα τυριά και ανακατεύω μέχρι να λιώσουν!
Σερβίρω τα κομμάτια κρέας με την σάλτσα τυριών επάνω
Σημείωση. Χτυπάω το κρέας,για να μαλακώσει και να μη χρειαστεί παραπάνω υγρά ώστε να αλλοιωθεί η γεύση του,και χρησιμοποιώ κρέμα γάλακτος που να αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες και να μην κόβει στο βράσιμο.
Σε δίαιτα θα πρέπει να αποφύγουμε να βάλουμε τυριά - κρέμα γάλακτος, και θα δέσουμε την σάλτσα μας με τον ζωμό μας που ήδη περιέχει την φυσική ζελατίνη του!
Καλή επιτυχία!
One of the most exquisite meats the beef veal in a recipe simple and very delicious! The gluey substance this gel that pulls the keloto except that it helps us in the preparation of our sauce, it also helps in good digestion and function of the stomach !!! If we think that the surgeons to recover eat this type of meat in a soup, we can imagine how good it does in our diet !!!
👩🍳 Beef meat with cheese sauce 👩🍳
Recipe Maria Karanikola
Materials
5-6 slices of veal from the pancake
1 clove of garlic
400 grams of cream
1 cup cheeses that melt our choice salty preferably.
4 mushrooms of Porto Belo variety in slices
Half a spoonful of oregano
Salt Pepper
1/4 cup olive oil
Implementation
In a pan I set the olive oil to warm up
I beat and I pass the meat with salt pepper and oregano.
I put it in the pan and after making a crust and picking up the meat, lower the heat to leave the meat all its liquids and soften with them. This process takes about ten minutes.
I take it off the fire and leave it covered and prepare the cheese sauce.
In another deep-frying pan I put some olive oil and sauté the mushrooms with the garlic chopped until they are softened and dark.
Add the cream and let it boil for two minutes from the boiling time. Once the time has passed, add the grated cheese and stir until it melts!
I serve the pieces of meat with the cheese sauce on top
Note. I beat the meat to soften and do not need more fluids to alter its taste, and I use cream to withstand high temperatures and do not cut into boiling.
In a diet we should avoid putting cheeses - creme fresh, and we'll tie our sauce with our broth that already contains its natural gelatin!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
You will also find us at the following links!
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
👩🍳 Κρέας μοσχαρίσιο με σάλτσα τυριών 👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
5-6 φέτες μοσχαρίσιο κρέας από το κιλότο
1 σκελίδα σκόρδο
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κούπα τυριά που λιώνουν επιλογής μας αλμυρά κατά προτίμηση.
4 μανιτάρια ποικιλίας πόρτο μπέλο σε φέτες
Μισό κουτάλι γλυκού ρίγανη
Αλάτι- πιπέρι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί
Χτυπάω και περνάω το κρέας με αλάτι πιπέρι και ρίγανη.
Το βάζω στο τηγάνι και αφού κάνει κρούστα και πάρει χρώμα το κρέας, χαμηλώνω τη φωτιά ώστε να αφήσει το κρέας όλα τα υγρά του και να μαλακώσει με αυτά. Η διαδικασία αυτή κρατάει περίπου δέκα λεπτά.
Κατεβάζω από τη φωτιά το αφήνω σκεπασμένο και ετοιμάζω τη σάλτσα τυριών.
Σε άλλο τηγάνι με βαρύ πάτο βάζω λίγο ελαιόλαδο και σοτάρω τα μανιτάρια με το σκόρδο ψιλοκομμένο μέχρι να μαλακώσουν και να έχουν σκούρο χρώμα.
Προσθέτω την κρέμα γάλακτος και αφήνω να βράσουν για δύο τρία λεπτά από την ώρα του βρασμού.Μόλις περάσει ο χρόνος προσθέτω τα τριμμένα τυριά και ανακατεύω μέχρι να λιώσουν!
Σερβίρω τα κομμάτια κρέας με την σάλτσα τυριών επάνω
Σημείωση. Χτυπάω το κρέας,για να μαλακώσει και να μη χρειαστεί παραπάνω υγρά ώστε να αλλοιωθεί η γεύση του,και χρησιμοποιώ κρέμα γάλακτος που να αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες και να μην κόβει στο βράσιμο.
Σε δίαιτα θα πρέπει να αποφύγουμε να βάλουμε τυριά - κρέμα γάλακτος, και θα δέσουμε την σάλτσα μας με τον ζωμό μας που ήδη περιέχει την φυσική ζελατίνη του!
Καλή επιτυχία!
One of the most exquisite meats the beef veal in a recipe simple and very delicious! The gluey substance this gel that pulls the keloto except that it helps us in the preparation of our sauce, it also helps in good digestion and function of the stomach !!! If we think that the surgeons to recover eat this type of meat in a soup, we can imagine how good it does in our diet !!!
👩🍳 Beef meat with cheese sauce 👩🍳
Recipe Maria Karanikola
Materials
5-6 slices of veal from the pancake
1 clove of garlic
400 grams of cream
1 cup cheeses that melt our choice salty preferably.
4 mushrooms of Porto Belo variety in slices
Half a spoonful of oregano
Salt Pepper
1/4 cup olive oil
Implementation
In a pan I set the olive oil to warm up
I beat and I pass the meat with salt pepper and oregano.
I put it in the pan and after making a crust and picking up the meat, lower the heat to leave the meat all its liquids and soften with them. This process takes about ten minutes.
I take it off the fire and leave it covered and prepare the cheese sauce.
In another deep-frying pan I put some olive oil and sauté the mushrooms with the garlic chopped until they are softened and dark.
Add the cream and let it boil for two minutes from the boiling time. Once the time has passed, add the grated cheese and stir until it melts!
I serve the pieces of meat with the cheese sauce on top
Note. I beat the meat to soften and do not need more fluids to alter its taste, and I use cream to withstand high temperatures and do not cut into boiling.
In a diet we should avoid putting cheeses - creme fresh, and we'll tie our sauce with our broth that already contains its natural gelatin!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
You will also find us at the following links!
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου