Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
2 μελιτζάνες μεγάλες κομμένες λωρίδες και περασμένες στο τηγάνι.
Για τα μπιφτέκια
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1/2 κιλό κιμά χοιρινό
3 σκελίδες σκόρδου
2 μεγάλα κρεμμύδια
1/2 πιπεριά πράσινη
Ρίγανη θυμάρι αλατοπίπερο
1 κούπα κεφαλοτύρι
1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
Κομμάτια κεφαλογραβιερας όσα και τα μπιφτέκια..
Εκτέλεση
Περνάω από το μπλέντερ το σκόρδο το κρεμμύδι και την πιπεριά..
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί
Δίνω το σχήμα στα μπιφτέκια μου σε κάθε μπιφτέκι βάζω στη μέση ένα κομμάτι κεφαλογραβιερας ..τα τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα ψεκαζω με ελαιόλαδο και ψήνω στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά
Για την σάλτσα
2 μεγάλα κρεμμύδια
1/2 πιπεριά πράσινη
1/2 κούπα μικρή Ελαιόλαδο
2 κ.σ πελτε ντομάτας
Αλάτι πιπέρι
1 λίτρο ζωμό κρέατος
Εκτέλεση
Τρίβω το κρεμμύδι στο χοντρό μαχαίρι του τρίφτη
Κόβω την πιπεριά τετράγωνα κομμάτια
Τα τσιγαριζω προσθέτω τον πελτε ντομάτας και το ζωμό, βράζω για 4-5 λεπτά και κατεβάζω από την φωτιά..
Σε ένα πήλινο σκεύος
Τοποθετώ τα μπιφτέκια ένα ένα τυλιγμένο με φέτα από την τηγανισμένες μελιτζάνες προσθέτω την σάλτσα και βάζω στο φούρνο..
Αφήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να δέσει η σάλτσα και να χυλωσει..
Όταν είναι έτοιμο βάζω κομματάκια τυριού και σερβίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό!
Καλή επιτυχία!
Recipe Maria Karanikola Materials 2 aubergines large cut strips and pastry in the pan. For burgers 1/2 kilo of beef mince 1/2 kilo of pork mince 3 cloves of garlic 2 large onions 1/2 green pepper Oregano thyme salad 1 cup kefalotyri 1/2 cup chopped toast Pieces of headstones as well as burgers .. Implementation I pass the blender on garlic, onion and pepper. In a large bowl I mix all the ingredients together I give the shape to my burgers in each burgers I put a piece of head-papers in the middle .. I place them in a baking sheet with oil papers, sprinkle with olive oil and bake at 180 degrees for 40-45 minutes For the sauce 2 large onions 1/2 green pepper 1/2 cup small olive oil 2 tbsp tomato Salt Pepper 1 liter of meat broth Implementation I rub the onion on the grater's rough knife I cut the pepper square pieces Add the tomato and broth to the sauce, boil for 4-5 minutes and take out the fire. In a clay pot I put the burgers one with a slice of fried aubergines add the sauce and put it in the oven .. I leave at 200 degrees until the sauce is tied and poured .. When it's ready, I put some pieces of cheese and serve with chopped parsley! Good luck!
Η Μετάφραση έγινε από την ( Google translation)
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου