Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ρολά μελιτζάνας με κιμά - Rolls of eggplant with minced meat


Ρολά μελιτζάνας με κιμά και σάλτσα ένα σούπερ γευστικό φαγητό στο τραπέζι μας!!!





Συνταγή Helen Dimi


Υλικά σάλτσας

1/2 κούπα μικρή ελαιόλαδο

1 κόκκινο κρεμμύδι τριμμένο 

2 σκελίδες σκόρδο 

1 κουταλιά πελτέ ντομάτας 

1 ποτήρι φρέσκο ντοματοχυμό ή pumaro χωρίς ζάχαρη.

αλάτι πιπέρι κατά προσέγγιση 

1 πιπεράκι τσίλι 

1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης σε φέτες

Ρίγανη

Ξερό ή φρέσκα φύλλα δυόσμου


Μελιτζάνες 

500 gr κιμά μόσχου


Εκτέλεση

Σάλτσα

Σε βαθύ σκεύος σοτάρουμε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κόκκινο κρεμμύδι τριμμένο με 2 σκελίδες σκόρδο και 500 γρ κιμά.και σοτάρουμε.Προσθέτουμε 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας να σοταριστεί και 1 ποτήρι φρέσκο ντοματοχυμό ή pumaro χωρίς ζάχαρη.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι κατά προσέγγιση 1 πιπεράκι τσίλι και μια κόκκινη πιπεριά φλωρίνης σε φέτες,όσο χρειάζεται νεράκι και αφήνουμε να βράσουν.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του βρασμού ρίχνουμε ρίγανη και ξερό δυόσμο να αφήσουν το άρωμα τους.

Πλένουμε κόβουμε φέτες μελιτζάνας τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε μισή ώρα να βγάλουν την πίκρα τους.Τις βάζουμε σε ταψί σε λαδόκολλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 20 - 25 λεπτά.
Βάζουμε στις φέτες μελιτζάνας μια κουταλιά κιμά,και την τυλίγουμε σε ρολάκι
Σερβίρουμε σε πιάτο με την υπόλοιπη σάλτσα.
Καλή επιιτυχία!




Recipe Helen Dimi


Sauce materials

1/2 cup of small olive oil

1 red onion grated

2 cloves of garlic

1 tablespoon of tomato paste

1 glass of fresh tomato sauce or sugar-free puma.

salt pepper approximate

1 chili pepper

1 red sliced ​​floree pepper

Oregano

Dried or fresh mint leaves


Eggplants

500 gr of minced meat


Implementation

Sauce

In a deep dish, sauté in 3-4 tablespoons of olive oil 1 red onion grated with 2 cloves of garlic and 500 grams of minced meat. Add 1 tablespoon of tomato pesto to sauté and 1 glass of fresh tomato sauce or pumaro without sugar.
Add salt pepper approximately 1 chili pepper and a red sliced ​​floree pepper as long as water is needed and let it boil.
Shortly before the boil is finished, we drop oregano and dry mint to leave their aroma.

Wash the slices of eggplant and salt them and leave them for half an hour to make their bitterness. Put them in a baking sheet in olive oil, add olive oil and bake at 180 degrees for about 20 - 25 minutes.
Add eggplant slices of a spoonful of minced meat and roll it in a roll
Serve on a plate with the rest of the sauce.
Good luck!

Η Μετάφραση έγινε από την ( Google translation)

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.     
https://greekdietfoods.blogspot.com/  
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου