Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά - Zucchini stuffed with minced meat

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά  πολύ πολύ νόστιμο φαγητό που θυμίζει οικογενειακή ζεστασιά και περιποίηση μαμάς!!!



Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά 2 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους 200 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά κόκκινη 1 σκελίδα σκόρδο 200 γραμμάρια φέτα πικάντικη 150 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο. 3 πατάτες μικρές κομμένες φέτες Και περασμένες από το τηγάνι ελαφρά με ελαιόλαδο Ελαιόλαδο για το ψήσιμο Για το σερβίρισμα γιαούρτι αλάτι και χρωματιστούς κόκκους πιπέρι.. Εκτέλεση Περνάω από το μπλέντερ το κρεμμύδι το σκόρδο και την πιπεριά να λιώσουν.. Κόβω τα κολοκυθάκια στη μέση τα αδειαζω τα αλατιζω και τα περνάω από το τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνω στην άκρη ... Ψιλοκοβω τη σάρκα από τα κολοκυθάκια Σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο βάζω ελαιόλαδο και τσιγαριζω το κιμά το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά που εχω περάσει από το μπλέντερ την ψιλοκομμένη σάρκα από τα κολοκυθάκια Και το μπέικον .. προσθέτω αλατοπίπερο Όταν είναι έτοιμα τριβω τη φέτα και τα ανακατεύω όλα μαζί να ενσωματωθούν καλά.. Γεμίσω τα άδεια κολοκυθάκια καλά Τα βάζω σε ταψί με τις πατάτες που έχω φέτες Και τηγανισμενες ελαφρά Περιχύνω με έξτρα ελαιόλαδο πάνω και ψήνω στους 200°¢ για 35-40 λεπτά.. Σε ένα μπολ ανακατεύω 4 κουταλιές γιαούρτι με λίγο από το λάδι που άφησε το φαγητό στο ταψί.. Να πάρει μορφή λείας κρέμας..πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι από τους χρωματιστούς κόκκους.. Σημείωση: Επειδή η ζύμη που έκανα περίσσεψε γέμισα και δύο πιπεριές δίπλα ..


We usually cook our food in an unhealthy way ... Here on our page we will have 2 versions, the way we used to cook and an alternative healthier solution and the ones we need to customize our own menu!

Zucchini stuffed with minced meat  

Recipe Maria Karanikola

Materials

2 zucchini medium-sized
200 grams of beef mince
1 large onion
1 red pepper
1 clove of garlic
200 grams of spicy spicy
150 grams of bacon chopped.
3 potatoes small cut slices And past the pan slightly with olive oil
Olive oil for baking

For serving yogurt
salt and colored pepper grains.

Implementation

I pass through the blender the onion the garlic and the pepper to melt ..
I cut the zucchini in the middle
I allow them to salt and I pass them from the pan with some olive oil and leave them aside ...

I chop the flesh from the zucchini

In a deep-frying pan I add olive oil and cook the mince the onion with the garlic and the pepper I have passed through the blender the chopped flesh from the zucchini And the bacon .. add salt pepper
 When it's ready, I rub the slice and mix it all together to integrate well.

I fill the empty courgettes well I put them on a pot with slices I have slices And fried light
Pour extra olive oil over and bake at 200 ° C for 35-40 minutes.

 In a bowl I mix
4 tablespoons of yoghurt with some of the oil that left the food in the pan. Take a form of smooth cream. I sprinkle with freshly ground salt and pepper from the colored grains.

Note:

Because the dough that I made is filled I stuffed and two peppers next to ..


Η Μετάφραση έγινε από την ( Google translation)

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.     
https://greekdietfoods.blogspot.com/  
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου