Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Χαλβάς ινδοκάρυδου με dark sokolate (Συνταγή Διαίτης) - Indo-calf Halva with dark sokolate

Θέλουμε να γευτούμε κάτι γλυκό και γρήγορο???
Χαλβάς η εύκολη  λύση και ιδιαίτερη με την σοκολάτα!!!




Συνταγή Helen Dimi

Υλικά

4 ποτήρια νερό

250 gr σιμιγδάλι ανάμεικτο ψιλό με χοντρό σε ίσες ποσότητες.

1 ράβδο φυσικής βανίλιας

180-200 gr ζάχαρη φρουκτόζη

3/4 κούπας ινδοκάρυδο για μέσα, και 3-4 κουταλιές για το πασπάλισμα

1 σοκολάτα στέβιας dark για γαρνίρισμα.

Εκτέλεση

Σε σιγανή φωτιά σε κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βράζουμε ώσπου να αρχίσει να βγάζει φουσκάλες ο χαλβάς και να δέσει. [ Όχι να σφίξει πολύ] Ανακατεύουμε συνέχεια το μείγμα μας!

Μόλις το κατεβάσουμε από την φωτιά ρίχνουμε 3/4 κούπας ινδοκάρυδο κι ανακατεύουμε.

Στην συνέχεια το στρώνουμε σε ταψάκι διαμέτρου 26 επί 32 cm και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Στο σερβίρισμα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και λιωμένη στα μικροκύματα σοκολάτα στέβιας dark






We want to taste something sweet and fast ... Halva the easy solution !!!

Recipe Helen Dimi
Materials

8 glasses of water
250 gr of semolina mixed fine with coarse in equal quantities.
1 natural vanilla rod
180-200 grams of fructose sugar
3/4 cup of inocard and 3-4 tablespoons for sprinkling
1 stew dark chocolate for garnish.

Implementation
In a mild fire in a saucepan, put all the ingredients together and boil them until the blossoms begin to blossom and bind. [Do not shake a lot] Mix our mixture continuously!
Good luck!!!

Η μετάφραση έγινε από την Google translation

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου