Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Κριθαράκι σε γιουβέτσι διαίτης - Barley in diwei yuveti

Κριθαράκι σε γιουβέτσι ένα πολύ απλό και εύκολο πιάτο διαίτης για το καθημερινό τραπέζι μας!!!


Συνταγή Helen Dimi

Υλικά
250 gr κριθαράκι 
1-2 ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
αλάτι-πιπέρι
1/2 κούπα μικρή ελαιόλαδο
Ζωμός που έχει παραχθεί από φρέσκα λαχανικά

Εκτέλεση

Βάζουμε σε πήλινα ατομικά σκεύη ,στο κάθε ένα από αυτά από 1 κούπα μικρή κριθαράκι, λίγους κύβους φρέσκιας ντομάτας,και πράσινες κόκκινες πιπεριές αλάτι- πιπέρι,μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο,και ζωμό λαχανικών ως 2-3 εκατοστά κάτω από το χείλος του σκεύους μας.

Τοποθετούμε σε ταψί τα γιουβετσάκια μας,για να μην χυθεί ο ζωμός,και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα περίπου 25- 30 λεπτά.




Recipe Helen Dimi

Materials

250 gr of barley

1-2 tomatoes

1 green pepper

1 red pepper

Salt Pepper

1/2 cup of small olive oil

Cream made from fresh vegetables

Implementation

Put on clay personal utensils, each one of 1 cup small barley, a few cubes of fresh tomato, and green red peppers salt-pepper, a tablespoon of olive oil, and hot vegetable broth 2-3 cm below the edge of the utensil us.

Place our yuckets on the baking pan so that the broth does not spill, and bake at 180 degrees in the air for about 25-30 minutes.

Good luck!

Η Μετάφραση έγινε από την ( Google translation)

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.     
https://greekdietfoods.blogspot.com/  
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου