Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
4 μπούτια κοτόπουλου
1 κουταλιά μουστάρδα Dizon
1 κουταλάκι πάπρικα καπνιστή
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
τζίτζερ
τον χυμό ενός λεμονιού
800 gr μπάμιες
2-3 κρεμμύδιαjξερά κόκκινα λεπτά κομμένα
1 σκελίδα σκόρδου προαιρετικά
2-3 ντομάτες ώριμες περασμένες από το μούλτι ή 1 κούπα ντοματοχυμό pumaro χωρίς ζάχαρη
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
μαιντανό
αλάτι
κόκκους από πολύχρωμο πιπέρι
και 1/2 κούπα νερό
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε μια μαρινάδα με
1 κουταλιά μουστάρδα Dizon, 1 κουταλάκι πάπρικα καπνιστή αλάτι πιπέρι,τζίτζερ
τον χυμό ενός λεμονιού και 2-3 κουταλιές νερό
Αλείφουμε το κοτόπουλο με την μαρινάδα το τοποθετούμε στην γάστρα και προσθέτουμε 1/2 κούπα νερό ώστε να δημιουργηθεί ατμός και να ψηθεί καλά το φαγητό μας. Χωρίς λάδι..
Το ψήνουμε για 40 έως 45 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.
Βγάζουμε για λίγο το κοτόπουλο από την γάστρα,και προσθέτουμε σε αυτήν τις μπάμιες τα κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδου προαιρετικά,τον ντοματοχυμό,τον πελτέ ντομάτας,τον μαιντανό το αλάτι και πιπέρι και το νερό. Ανακατεύουμε τις μπάμιες καλά και τοποθετούμε πάνω τους το μισοψημένο κοτόπουλο.
Ψήνουμε το φαγητό μας για άλλα 20 - 25 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.
Στο φαγητό αποφύγαμε την προσθήκη ελαιόλαδου στο μαγείρεμα και θα βάλουμε ωμό λάδι
στο πιάτο μας καθώς και στην σαλάτα μας. Στον συνδυασμό των τροφών είναι ποιο εύπεπτο να καταναλωθεί το λάδι έτσι!
Recipe Helen Dimi
Materials
4 chicken legs
1 tablespoon of Dizon's mustard
1 teaspoon of paprika smoked
salt
freshly ground pepper
jitter
the juice of a lemon
800 gr olives
2-3 onion cut red cuts
1 clove of garlic optional
2-3 tomatoes ripened by the moulti or 1 cup pumaro without sugar
1 tablespoon of tomato paste
lieden
salt
grains of colorful pepper
and 1/2 cup of water
Implementation
Prepare a marinade with
1 tablespoon of Dizon mustard, 1 teaspoon of paprika smoked salt pepper, ginger
the juice of a lemon and 2-3 tablespoons of water
Pick the chicken with the marinade and place it in the hat and add 1/2 cup of water to create steam and cook our food well. Without oil..
Bake for about 40 to 45 minutes at 180 degrees.
Remove the chicken from the honey for a short time, add the onions, 1 garlic clove, tomato juice, tomato paste, salt and pepper and water. Stir the okra well and place the half-baked chicken on top of them.
Bake our food for another 20 - 25 minutes at about 180 degrees.
In our food we avoided the addition of olive oil in cooking and we will put raw oil
on our plate as well as on our salad. In the combination of food it is easy to consume the oil so!
Good luck
Η Μετάφραση έγινε από την ( Google translation)
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου