Χοιρινή μπριζόλα
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
2 Μπριζόλες λαιμού
αλάτι- Πιπέρι
1-2 κουταλιές μουστάρδα Dizon
1/2 λεμόνι
1 κουταλιά μικρή ρίγανη
2 κουταλιές ελαιόλαδο προαιρετικά
Εκτέλεση
Πλένουμε κι αλατοπιπερώνουμε το κρέας μας.
Ετοιμάζουμε μια πάστα με την μουστάρδα τον χυμό λεμονιού και ελάχιστο νερό κι αλείφουμε το κρέας μας.Το τοποθετούμε στον φούρνο σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε τις μπριζόλες προσθέτοντας ρίγανη και φρέσκο χυμό λεμονιού έξτρα αν χρειαστεί,και συνοδεύουμε με σαλάτα μαρούλι ή οποιαδήποτε σαλάτα εποχής, με ελαιόλαδο.
Προαιρετικά ρίχνουμε ωμό ελαιόλαδο και πάνω στις μπριζόλες.
Pork chop
Recipe Helen Dimi
Materials
2 Neckstraps - Pork chop
Salt Pepper
1-2 tablespoons of Dizon mustard
1/2 lemon
1 tablespoon of small oregano
2 tablespoons of olive oil optional
Implementation
Wash and salt our meat.
Prepare a paste with mustard, lemon juice and a little water and soak our meat. Put it in the oven in a baking sheet baked with baking sheets and bake for about 40 minutes.
Serve the steaks by adding oregano and fresh lemon juice extra if needed, and accompany them with lettuce salad or any seasonal salad with olive oil.
Optionally add raw olive oil to the steaks.
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου