Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
1 κούπα ρύζι καρολίνα,
1 ξύλο κανέλας Κευλάνης
1 πρέζα αλάτι
2 κούπες γάλα πρόβειο παστεριωμένο ή 2 κούπες γάλα light 0% λιπαρά
μισή κούπα μικρή φρουκτόζη
και μια δέσμη βανίλιας
Σε 2 κούπες νερό που βράζει ρίχνουμε 1 κούπα ρύζι καρολίνα,
1 ξύλο κανέλας Κευλάνης,μία πρέζα αλάτι και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε στο ρύζι 2 κούπες γάλα πρόβειο παστεριωμένο,μισή κούπα φρουκτόζη και μια δέσμη βανίλιας κι αφήνουμε να βράσει άλλα 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας καλά.
Σερβίρουμε σε μπωλ πασπαλίζουμε με κανέλα!
Σημείωση/ Στην παραδοσιακή συνταγή χρησιμοποιούμε γάλα αυθεντικό πρόβειο εμείς σε δίαιτα θα χρησιμοποιήσουμε με 0% λιπαρά ή 2%
Σε περίπτωση που βάλουμε και κορν φλάουρ στο ρυζόγαλο το βαρύνουμε περισσότερο σε θερμίδες οπότε συνιστώ να μην βάλουμε μιας και δεν το χρειαζόμαστε...Το άμυλο που αφήνει το ρύζι είναι ικανό να δέσει το ρυζόγαλο μας!
Recipe Helen Dimi
Materials
1 cup of Carolina rice,
1 kelan cinnamon stick
1 pinch of salt
2 cups of sheep's milk pasteurized, or 2 cups of light milk 0% fat
half a cup of fructose
and a bunch of vanilla
In 2 cups boiling water add 1 cup of Carolina rice,
1 kelanese cinnamon stick, a pinch of salt and leave it in a low heat for 15 minutes.
Then add to the rice 2 cups of sheep's milk pasteurized, half a cup of fructose and a bunch of vanilla and leave to boil another 10 minutes.
Serve in a bowl sprinkle with cinnamon!
Note / In the traditional recipe we use authentic sheep's milk we in diet will use with 0% fat or 2%
If we put a cornflair on the rice pad, we charge more calories, so I recommend we do not put it as we do not need it ... The starch that leaves the rice is capable of binding our rice paddy!
Η Μετάφραση έγινε από την ( Google translation)
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιείς φρουκτόζη αντί λευκής ζαχαρης;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι πόπη μου και γάλα σε δίαιτα 0/% λιπαρά και δεν βάζω κορν φλάουρ,που συνηθίζεται! Αν χρησιμοποιήσεις ζάχαρη φρουκτόζης ή στέβιας δοκίμασε πόσο γλυκό θέλεις να είναι! Καλημέρα!!!
Διαγραφή