Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
1 κιλό καλαμάρια ή θράψαλα
2 ντομάτες
2-3 πιπεριές πράσινες
200 gr τυρί φέτα
Φύλλα φρέσκου δυόσμου
1 λεμόνι τον χυμό του
1-2 δαφνόφυλλα
αλάτι-πιπέρι
1 αστερία γλυκάνισου
Πλένουμε καθαρίζουμε τα θράψαλα ή τα καλαμάρια.
Ετοιμάζουμε την γέμιση με κύβους ντομάτας, ροδέλες πιπεριάς πράσινης αλατοπίπερο 200 γρ τυρί φέτα, λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου,και γεμίζουμε καλά τα θράψαλα. Τα κλείνουμε με οδοντογλτφίσες να μην ανοίξουν.
Σε τηγάνι βαθύ τοποθετούμε τα θράψαλα, προσθέτουμε 1 κούπα νερό με τον χυμό ενός λεμονιού,ελάχιστο αλάτι, 1 δαφνόφυλλο 1 αστερία γλυκάνισου, για 45 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά. Στο κατέβασμα προσθέτουμε πιπέρι μαύρο.
Σημείωση
Σερβίρουμε με ωμή σαλάτα λαχανικών που θα έχει και φρέσκα φύλλα δυόσμου,χωρίς λάδι.
Ελαιόλαδο δεν περιέχει το φαγητό διότι βγάζει τα λιπαρά του το τυρί.
Καλή επιτυχία!
Recipe Helen Dimi
Materials
1 kilogram of squid or threshing
2 tomatoes
2-3 green peppers
200g feta cheese
Leaves of fresh mint
1 lemon juice
1-2 bay leaves
Salt Pepper
1 anther starfish
Wash the berries or squid.
Prepare the filling with tomato cubes, green pepper slices of green pepper 200 g feta cheese, few leaves of fresh mint, and fill the berries well. Close them with toothpicks to not open.
Put in the deep frying pan, add 1 cup of water with the lemon juice, minimal salt, 1 daffodil 1 anther starfish, for about 45 minutes on a mild fire. In the download add pepper black.
Serve with raw salad of vegetables that will also have fresh leaves of mint, without oil.
Good luck!
Η Μετάφραση έγινε από την ( Google translation)
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου