Αστακός με σπαγγέτι σε ένα πιάτο ελαφρύ - διαίτης και ιδιαίτερως εύγευστο που θα σας συναρπάσει!!!
👩🍳Σπαγγέτι με Αστακοουρές👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
4 αστακοουρές
Αλάτι - πιπέρι
Σπαγγέτι 250 γραμμάρια
1 κούπα ντοματοχυμό φρέσκο ή pumaro χωρίς ζάχαρη
Μοσχοκάρυδο κατά προσέγγιση
Ξύσμα λεμονιού
Ζωμό από τον αστακό που βράσαμε
2 κουταλιές σούπας βούτυρο, η μία για τα λαχανικά
Για συνοδεία φέτες από κολοκυθάκια μελιτζάνες καρότα.
Εκτέλεση
Πλένουμε 4 αστακοουρές και τις βράζουμε για 6-7 λεπτά από την έναρξη του βρασμού σε 1 λίτρο νερό,τις στραγγίζουμε και μεταφέρουμε τον ζωμό τους σε κατσαρόλα.
Μόλις βράσει ο ζωμός μας ρίχνουμε τα σπαγγέτι τον ντοματοχυμό,αλάτι - πιπέρι μοσχοκάρυδο κατά προσέγγιση, λίγο ξύσμα λεμονιού κι ανακατεύουμε βοηθώντας τα αν χρειαστεί με λίγο ακόμη ζωμό.
Μόλις γίνουν al dente ρίχνουμε 1 κουταλιά σούπας βούτυρο και σερβίρουμε με τις αστακοουρές.
Συνοδεύουμε αυτό το πιάτο με ψητά λαχανικά φέτες από κολοκυθάκια μελιτζάνες καρότα περασμένα με βούτυρο.
Καλή επιτυχία!
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα
👩🍳Σπαγγέτι με Αστακοουρές👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
4 αστακοουρές
Αλάτι - πιπέρι
Σπαγγέτι 250 γραμμάρια
1 κούπα ντοματοχυμό φρέσκο ή pumaro χωρίς ζάχαρη
Μοσχοκάρυδο κατά προσέγγιση
Ξύσμα λεμονιού
Ζωμό από τον αστακό που βράσαμε
2 κουταλιές σούπας βούτυρο, η μία για τα λαχανικά
Για συνοδεία φέτες από κολοκυθάκια μελιτζάνες καρότα.
Εκτέλεση
Πλένουμε 4 αστακοουρές και τις βράζουμε για 6-7 λεπτά από την έναρξη του βρασμού σε 1 λίτρο νερό,τις στραγγίζουμε και μεταφέρουμε τον ζωμό τους σε κατσαρόλα.
Μόλις βράσει ο ζωμός μας ρίχνουμε τα σπαγγέτι τον ντοματοχυμό,αλάτι - πιπέρι μοσχοκάρυδο κατά προσέγγιση, λίγο ξύσμα λεμονιού κι ανακατεύουμε βοηθώντας τα αν χρειαστεί με λίγο ακόμη ζωμό.
Μόλις γίνουν al dente ρίχνουμε 1 κουταλιά σούπας βούτυρο και σερβίρουμε με τις αστακοουρές.
Συνοδεύουμε αυτό το πιάτο με ψητά λαχανικά φέτες από κολοκυθάκια μελιτζάνες καρότα περασμένα με βούτυρο.
Καλή επιτυχία!
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου