Σούπα ψάρι με κροκέτες μπακαλιάρου ένα φαγητό που δεν έχει την βαριά μυρωδιά της κλασικής ψαρόσουπας, και είναι κατάλληλη για όσους προσέχουν την διατροφή τους αλλά και πολύ δελεαστικό για παιδιά!!!
👩🍳Ψαρόσουπα👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά για 2 άτομα
6 κροκέτες μπακαλιάρου
1 κρεμμύδι
2 μέτριες πατάτες
1 μεγάλο καρότο
1/4 κούπα μικρή ελαιόλαδο
Αλάτι ~Πιπέρι
Σελινόριζα - φύλλα σέλινου
Ζωμό λαχανικών
Χυμό φρέσκου λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένουμε τις κροκέτες ψαριού και κόβουμε τις καθαρισμένη σελινόριαζα σε πάχος και μέγεθος όπως είναι οι κροκέτες.
Βάζουμε σε κατσαρόλα ζωμό λαχανικών περίπου 2 λίτρα και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε, τα κομμάτια σελινόριζας, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις πατάτες σε φέτες,το καρότο σε φέτες, αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά,και 5 λεπτά πριν το τέλος ρίχνουμε τις κροκέτες ψαριού.
Στο τελείωμα του βρασμού προσθέτουμε τα φύλλα σέλινου,και ολοκληρώνουμε.
Στο σερβίρισμα στο πιάτο σερβίρουμε εναλλάξ στο κέντρο τις κροκέτες ψαριού,με τις φέτες σελινόριζας,και γύρω την σούπα μας.
Προσθέτουμε χυμό φρέσκου λεμονιού!!!
Καλή επιτυχία!!!
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα
👩🍳Ψαρόσουπα👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά για 2 άτομα
6 κροκέτες μπακαλιάρου
1 κρεμμύδι
2 μέτριες πατάτες
1 μεγάλο καρότο
1/4 κούπα μικρή ελαιόλαδο
Αλάτι ~Πιπέρι
Σελινόριζα - φύλλα σέλινου
Ζωμό λαχανικών
Χυμό φρέσκου λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένουμε τις κροκέτες ψαριού και κόβουμε τις καθαρισμένη σελινόριαζα σε πάχος και μέγεθος όπως είναι οι κροκέτες.
Βάζουμε σε κατσαρόλα ζωμό λαχανικών περίπου 2 λίτρα και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε, τα κομμάτια σελινόριζας, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις πατάτες σε φέτες,το καρότο σε φέτες, αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά,και 5 λεπτά πριν το τέλος ρίχνουμε τις κροκέτες ψαριού.
Στο τελείωμα του βρασμού προσθέτουμε τα φύλλα σέλινου,και ολοκληρώνουμε.
Στο σερβίρισμα στο πιάτο σερβίρουμε εναλλάξ στο κέντρο τις κροκέτες ψαριού,με τις φέτες σελινόριζας,και γύρω την σούπα μας.
Προσθέτουμε χυμό φρέσκου λεμονιού!!!
Καλή επιτυχία!!!
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου