Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Παντζάρι με sauce μουστάρδας - Beetroot with mustard sauce

Μια σαλάτα με παντζάρι με sauce μουστάρδας και άγρια χόρτα, που δίνει με τα χρώματα της άλλη αίσθηση στο τραπέζι μας...
Μπορεί να καταναλωθεί ως ατομικό βραδινό πιάτο αλλά και στο μεσημεριανό οικογενειακό τραπέζι!!!













👩‍🍳 Παντζάρι με sauce μουστάρδας👩‍🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά
Εκτέλεση

Βράζουμε 3-4 παντζάρια για μισή ώρα περίπου και τα στραγγίζουμε. Τα ανοίγουμε σε σχήμα κούπας και αυτό που αδειάσαμε το ψιλοκόβουμε.
Sauce μουστάρδας
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Dizon χωρίς ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας κέτσαπ χωρίς ζάχαρη
χυμό μισού λεμονιού ή ξύδι
λίγο πιπέρι άσπρο
1 πρέζα αλάτι
1-2 σκελίδες σκόρδο
ελάχιστο παγωμένο νερό
1/2 σφηνάκι ελαιόλαδο
Τα περνάμε από mylti κι ανακατεύουμε με 1 κούπα περίπου ψιλοκομμένα παντζάρια

Συνθέτουμε το πιάτο με τα γεμισμένα παντζάρια και προσθέτουμε την υπόλοιπη sauce μουστάρδας.Στολίζουμε με λαχανικά της αρεσκείας μας,πχ ραδίκια σπανάκι κλπ
Καλή επιτυχία!









©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο.
Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Μαρία Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου