Μπάρες σοκολάτας με φυστικοβούτυρο ένα υπέροχο σνακ για όλες τις ώρες...στο σπίτι στην δουλειά στο γραφείο,τα παιδιά στο σχολείο!!!
👩🍳 Μπάρες σοκολάτας με φυστικοβούτυρο 👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
2,1/2 πακέτα μπισκότα Digestive
250 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο αγελαδινό
125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα 80% κακάο
1 κουβερτούρα γάλακτος
100 γραμμάρια περίπου φιστίκια πίνατς χωρίς αλάτι
5-6 κουταλιές σούπας βούτυρο από φιστίκια χωρίς αλάτι
Εκτέλεση
Περνάω από το μπλέντερ τα μπισκότα να γίνουν τρίμμα
Βάζω τα μισά φιστίκια και τα χοντροκόβω στο μπλέντερ και τα προσθέτω στα μπισκότα.
Ετοιμάζω τη σοκολάτα κουβερτούρα 80% κακάο με το βούτυρο, τα λιώνω σε μπεν μαρί και τα προσθέτω στο μίγμα με τα μπισκότα.
Ανακατεύω καλά και βάζω το μίγμα σε ένα τετράγωνο πυρεξ 12 - 15 εκ. με λαδόκολλα στο πάτο. Ισιώνω το μείγμα και το αφήνω στο ψυγείο 20 λεπτά να παγώσει.
Μόλις περάσει η ώρα βγάζω από το ψυγείο το γλυκό μου και το κόβω σε μακρόστενα κομμάτια 8-10 εκατοστών περίπου.
Στη μέση τοποθετώ φιστικοβούτυρο και πάνω τους βάζω δύο τρία ολόκληρα φιστίκια.
Ετοιμάζω τη σοκολάτα γάλακτος τη λιώνω σε μπεν μαρί (χωρίς καμία προσθήκη βούτυρο ή κάτι άλλο γιατί ή γάλακτος δεν θα σταθεί αν υπάρχει προσθήκη αλλού προϊόντος σε αυτή) Την ανακατεύω συνεχώς αφού λιώσει να πέσει ελάχιστα ή θερμοκρασία και βουτάω μέσα ένα ένα τα κομμάτια να καλυφθούν παντού. Αφήνω σε ένα δίσκο με λαδόκολλα να κρυώσει και να σταθεί ή σοκολάτα και σερβίρω.
Καλή επιτυχία!
Stick chocolate with peanut butter a great snack for all hours ... at home at work in the office, children at school !!!
👩Stick chocolate with peanut butter 👩
Recipe Maria Karanikola
Materials
2.1 / 2 Digestive cookie packages
250 grams of fresh cow butter
125 grams of chocolate couverture 80% cocoa
1 cup of milk
100 grams of pistachios without salt
5-6 tablespoons butter from pistachios without salt
Implementation
I pass through the blender to cook biscuits
I put half the peanuts and coarsely into the blender and add them to the biscuits.
I cook 80% cocoa chocolate with the butter, melt them in a bain marry and add them to the biscuit mix.
Stir well and place the mixture on a 12 - 15 cm square pyrex with paper on the bottom. I mix the mixture and leave it in the fridge for 20 minutes to freeze.
As soon as the hour passes, I take my sweet out of the refrigerator and cut it into long pieces of about 8-10 centimeters.
In the middle I place peanut butter and I put on them two three whole pistachios.
I prepare the milk chocolate to melt it in a bian marry (without any added butter or something else because the milk will not stand if there is another product added to it) I stir it constantly after it melts to fall a little or temperature and dives in one of the pieces to be covered everywhere. I leave on a tray with papers to cool and stand or chocolate and serve.
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
👩🍳 Μπάρες σοκολάτας με φυστικοβούτυρο 👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
2,1/2 πακέτα μπισκότα Digestive
250 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο αγελαδινό
125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα 80% κακάο
1 κουβερτούρα γάλακτος
100 γραμμάρια περίπου φιστίκια πίνατς χωρίς αλάτι
5-6 κουταλιές σούπας βούτυρο από φιστίκια χωρίς αλάτι
Εκτέλεση
Περνάω από το μπλέντερ τα μπισκότα να γίνουν τρίμμα
Βάζω τα μισά φιστίκια και τα χοντροκόβω στο μπλέντερ και τα προσθέτω στα μπισκότα.
Ετοιμάζω τη σοκολάτα κουβερτούρα 80% κακάο με το βούτυρο, τα λιώνω σε μπεν μαρί και τα προσθέτω στο μίγμα με τα μπισκότα.
Ανακατεύω καλά και βάζω το μίγμα σε ένα τετράγωνο πυρεξ 12 - 15 εκ. με λαδόκολλα στο πάτο. Ισιώνω το μείγμα και το αφήνω στο ψυγείο 20 λεπτά να παγώσει.
Μόλις περάσει η ώρα βγάζω από το ψυγείο το γλυκό μου και το κόβω σε μακρόστενα κομμάτια 8-10 εκατοστών περίπου.
Στη μέση τοποθετώ φιστικοβούτυρο και πάνω τους βάζω δύο τρία ολόκληρα φιστίκια.
Ετοιμάζω τη σοκολάτα γάλακτος τη λιώνω σε μπεν μαρί (χωρίς καμία προσθήκη βούτυρο ή κάτι άλλο γιατί ή γάλακτος δεν θα σταθεί αν υπάρχει προσθήκη αλλού προϊόντος σε αυτή) Την ανακατεύω συνεχώς αφού λιώσει να πέσει ελάχιστα ή θερμοκρασία και βουτάω μέσα ένα ένα τα κομμάτια να καλυφθούν παντού. Αφήνω σε ένα δίσκο με λαδόκολλα να κρυώσει και να σταθεί ή σοκολάτα και σερβίρω.
Καλή επιτυχία!
Stick chocolate with peanut butter a great snack for all hours ... at home at work in the office, children at school !!!
👩Stick chocolate with peanut butter 👩
Recipe Maria Karanikola
Materials
2.1 / 2 Digestive cookie packages
250 grams of fresh cow butter
125 grams of chocolate couverture 80% cocoa
1 cup of milk
100 grams of pistachios without salt
5-6 tablespoons butter from pistachios without salt
Implementation
I pass through the blender to cook biscuits
I put half the peanuts and coarsely into the blender and add them to the biscuits.
I cook 80% cocoa chocolate with the butter, melt them in a bain marry and add them to the biscuit mix.
Stir well and place the mixture on a 12 - 15 cm square pyrex with paper on the bottom. I mix the mixture and leave it in the fridge for 20 minutes to freeze.
As soon as the hour passes, I take my sweet out of the refrigerator and cut it into long pieces of about 8-10 centimeters.
In the middle I place peanut butter and I put on them two three whole pistachios.
I prepare the milk chocolate to melt it in a bian marry (without any added butter or something else because the milk will not stand if there is another product added to it) I stir it constantly after it melts to fall a little or temperature and dives in one of the pieces to be covered everywhere. I leave on a tray with papers to cool and stand or chocolate and serve.
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου