Ψαρονέφρι γεμιστό το ποιο ωραίο μέρος του χοιρινού σε ένα πιάτο σκέτη απόλαυση!!!
Ας δούμε την συνταγή!!!
👩🍳 Ψαρονέφρι γεμιστό👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
1 κομμάτι ψαρονέφρι
Αλάτι - Πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
100 γραμμάρια φέτα
1/2 πιπεριά πράσινη
60 γραμμάρια καλαμπόκι ψίχα
Ελαιόλαδο
Για τη σαλάτα
Φέτες ντομάτας
Αγγούρι
Κάπαρη
Ελαιόλαδο
Καλαμπόκι
Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβω το σκόρδο την πιπεριά, κόβω τη φέτα σε κύβους και τα ανακατεύω σε ένα μπολ.
Παίρνω το ψαρονέφρι το χαράζω να ανοίξει και το περνάω με αλάτι πιπέρι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο..
Γεμίζω καλά το άνοιγμα από το ψαρονέφρι με το μίγμα φέτας που έχω ετοιμάσει, και το δένω από το πάνω μέρος με σπάγκο ψησίματος.
Το τυλίγω με λαδόκολλα και το ψήνω για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Μετά τα 20 λεπτά ανοίγω τη λαδόκολλα και το αφήνω αλλά 5 λεπτά για να πάρει ελαφρύ χρώμα.
( το χρόνο ψησίματος και τους βαθμούς πάντα ανάλογα το φούρνο μας )
Αφήνω το ψαρονέφρι μου να κρυώσει,το κόβω φέτες και σερβίρω μαζί με την σαλάτα που έχω συνθέσει στο πιάτο μου!!!
Καλή επιτυχία!
Pork fillet stuffed what a nice part of the pork on a dish of pure delight !!!
Let's see the recipe !!!
👩 Pork fillet stuffed 👩
Recipe Maria Karanikola
Materials
1 Pork fillet
Salt Pepper
2 cloves of garlic
100 grams of slice
1/2 green pepper
60 grams of corn crumb
Olive oil
For the salad
Tomato slices
Cucumber
Capers
Olive oil
Corn
Salt Pepper
Implementation
I rub the garlic with the pepper, cut the slice into cubes and stir in a bowl.
I get the starfish I chant to open and I pass it with salt pepper and a few drops of olive oil ..
I fill the sprout with the slice mixture I have prepared, and I tighten it from the top with a baking rope.
Roll over with papers and bake for 20 minutes at 200 degrees.
After 20 minutes I open the label and leave it for 5 minutes to get a light color.
(baking time and degrees always depending on our oven)
I leave my snaffle to cool, slicing it and serving with the salad I have composed on my plate !!!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Ας δούμε την συνταγή!!!
👩🍳 Ψαρονέφρι γεμιστό👩🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα
Υλικά
1 κομμάτι ψαρονέφρι
Αλάτι - Πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
100 γραμμάρια φέτα
1/2 πιπεριά πράσινη
60 γραμμάρια καλαμπόκι ψίχα
Ελαιόλαδο
Για τη σαλάτα
Φέτες ντομάτας
Αγγούρι
Κάπαρη
Ελαιόλαδο
Καλαμπόκι
Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβω το σκόρδο την πιπεριά, κόβω τη φέτα σε κύβους και τα ανακατεύω σε ένα μπολ.
Παίρνω το ψαρονέφρι το χαράζω να ανοίξει και το περνάω με αλάτι πιπέρι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο..
Γεμίζω καλά το άνοιγμα από το ψαρονέφρι με το μίγμα φέτας που έχω ετοιμάσει, και το δένω από το πάνω μέρος με σπάγκο ψησίματος.
Το τυλίγω με λαδόκολλα και το ψήνω για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Μετά τα 20 λεπτά ανοίγω τη λαδόκολλα και το αφήνω αλλά 5 λεπτά για να πάρει ελαφρύ χρώμα.
( το χρόνο ψησίματος και τους βαθμούς πάντα ανάλογα το φούρνο μας )
Αφήνω το ψαρονέφρι μου να κρυώσει,το κόβω φέτες και σερβίρω μαζί με την σαλάτα που έχω συνθέσει στο πιάτο μου!!!
Καλή επιτυχία!
Pork fillet stuffed what a nice part of the pork on a dish of pure delight !!!
Let's see the recipe !!!
👩 Pork fillet stuffed 👩
Recipe Maria Karanikola
Materials
1 Pork fillet
Salt Pepper
2 cloves of garlic
100 grams of slice
1/2 green pepper
60 grams of corn crumb
Olive oil
For the salad
Tomato slices
Cucumber
Capers
Olive oil
Corn
Salt Pepper
Implementation
I rub the garlic with the pepper, cut the slice into cubes and stir in a bowl.
I get the starfish I chant to open and I pass it with salt pepper and a few drops of olive oil ..
I fill the sprout with the slice mixture I have prepared, and I tighten it from the top with a baking rope.
Roll over with papers and bake for 20 minutes at 200 degrees.
After 20 minutes I open the label and leave it for 5 minutes to get a light color.
(baking time and degrees always depending on our oven)
I leave my snaffle to cool, slicing it and serving with the salad I have composed on my plate !!!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου