Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Κεφτέδες ζυμαρικών με σάλτσα - Pastaballs with sauce

Κεφτέδες ζυμαρικών βουτηγμένα σε σάλτσα!
Αν έχετε περίσσευμα από μακαρόνια και την άλλη μέρα θέλετε να άλλαξε το φαγητό σάς έχουμε μια πρόταση φανταστική για σας!
Κεφτέδες ζυμαρικών..
Ναι καλά βλέπετε...
Δείτε τη συνταγή παρακάτω!!!
























👩‍🍳Κεφτέδες ζυμαρικών με σάλτσα👩‍🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά

1 κούπα μακαρόνια βρασμένα και ψιλοκομμένα..
( μπορούμε να βάλουμε ότι τύπο ζυμαρικών έχουμε )
3 μεγάλες κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
1/2 κουτάλι γλυκού αλάτι
1/2 κουτάλι γλυκού πιπέρι
1 κούπα γραβιέρα τριμμένη
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουτάλι γλυκού κρεμμύδι αποξηραμένο
1/2 κουτάλι γλυκού σκόρδο αποξηραμένο
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση

Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί καλά να ενσωματωθούν δίνω σχήμα  στα κεφτεδάκια μου, και τα αφήνω 30 λεπτά στο ψυγείο να σφίξουν.
Τα τηγανιζω σε μπόλικο λάδι για 1-2 λεπτά όσο να πάρουν χρώμα.

Για την σάλτσα

1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 πιπεριά
50 γραμμάρια κόκκινο κρασί
300 γραμμάρια ντομάτα κονκασέ
50 γραμμάρια ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μέντα αποξηραμένη

Εκτέλεση

Περνάω το κρεμμύδι το σκόρδο και τη πιπεριά από το μπλέντερ..
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο και τα σοτάρω, και προσθέτω τη ντομάτα που την περνάω και αυτή από το μπλέντερ.
Έπειτα βάζω το κρασί το αλάτι - πιπέρι και την αφήνω 10 λεπτά να σιγοβράζει μέχρι να δέσει και να μελώσει. Μόλις την κατεβάσω από την φωτιά προσθέτω το αρωματικό της, λίγη μέντα αποξηραμένη.
Σερβίρω τους κεφτέδες ζυμαρικών με την σάλτσα!
Καλή επιτυχία!






















Pasta dipped in sauce!
If you have scraps of spaghetti and the other day you want to change the food we have a proposal fantastic for you!
Pasta Meatballs ..
Yes you see ...
See the recipe below !!!

👩🍳 Pastaballs with sauce 👩🍳
Recipe Maria Karanikola

Materials

1 cup spaghetti cooked and chopped ..
(we can put that type of pasta we have)
3 large spoonfuls of toasted bread
1 egg
1/2 spoon of sweet salt
1/2 teaspoon of sweet pepper
1 cup gravy grated
2 tablespoons parsley finely chopped
1/2 spoon of sweet onion dried
1/2 teaspoon of sweet garlic dried
Oil for frying

Implementation

Mix all the ingredients together to integrate and shape in my meatballs, and leave them in the fridge for 30 minutes to tighten.
Fry them in a lot of oil for 1-2 minutes until they get color.

For the sauce

1 onion
1 clove of garlic
1/2 pepper
50 grams of red wine
300 grams of tomato concats
50 grams of olive oil
Salt
Pepper
Mint dried

Implementation

I pass the onion garlic and pepper from the blender.
In a deep frying pan I add the olive oil and sauté, and add the tomato I pass it on from the blender.
Then I add the salt - pepper to the wine and leave it for 10 minutes to simmer until it ties and melts. Once I remove it from the fire add the aromatic, a little pepper dried.
I serve pasta meat with sauce!
Good luck!

Η μετάφραση έγινε από την Google translation

Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

You will also find us at the following links!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου