Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Κουτσομούρα τηγανητή - Fish frying pan

Κουτσουμούρα τηγανιτή βγαλμένη από τις Ελληνικές θάλασσες..
Η νοστιμιά δεν συγκρίνεται με τίποτα!!!
Πάρτε τα τσιπουράκια κοντά!!!








👩‍🍳 Κουτσουμούρα τηγανιτή👩‍🍳
Συνταγή Helen Dimi

Υλικά για ένα άτομο
500 gr Κουτσουμούρα
1/2 κούπα αλεύρι ή σιμιγδάλι ψιλό
Αλάτι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Λεμόνι για σερβίρισμα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα λέπια και τα εντόσθια από τα ψάρια μας.
Τα πλένουμε καλά κι αφήνουμε να στραγγίσουν από τα υγρά τους,αλατισμένα.
Τα περνάμε από αλεύρι ή σιμιγδάλι ψιλό και τα τηγανίζουμε.

Σημείωση/ Σε δίαιτα μονάδων χρησιμοποιούμε σιμιγδάλι που έχει μια μονάδα σε απεριόριστη ποσότητα,αντί το αλεύρι που έχει 1 μονάδα τα 30gr.
Καλή επιτυχία!








Fish frying pan  fried out of the Greek seas ..
The delicacy is not compared to anything !!!
Take the ouzo near !!!

👩Fish frying pan🍳
Recipe Helen Dimi

Materials for one person
500 gr Koutsoumoura
1/2 cup of flour or semolina fine
Salt
Olive oil for frying
Lemon for serving

Implementation

We clean the scales and offal from our fish.
Wash them well and let them drain from their liquids, salted.
Pass them through fine flour or semolina and fry them.

Note / In unit diet we use semolina that has a unit in an unlimited amount instead of flour having 1 unit 30gr.
Good luck!









Η μετάφραση έγινε από την Google translation

Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

You will also find us at the following links!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου