Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Λαχανοσαρμάς της τεμπέλας - Cabbage with rice and minced meat

Λάχανο με ρύζι και κιμά ή λαχανοσαρμάς της τεμπέλας που δεν είναι καθόλου της τεμπέλας...είμαστε τόσο πολυάσχολες σήμερα οι γυναίκες που έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους φαγητά εύκολα και νόστιμα,που μας βγάζουν από το αδιέξοδο του '' Τι θα φάμε σήμερα''



👩‍🍳Λαχανοσαρμάς της τεμπέλας 👩‍🍳
Συνταγή Helen Dimi

Υλικά για 3 -4 άτομα
1/2 κούπα μικρή ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
300 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο από κιλότο
3/4 της κούπας ρύζι καρολίνα
Φύλλα ενός μικρού λάχανου χωρίς τα κοτσάνια του
Αλάτι- φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή μπούκοβο κατά προσέγγιση
Ξύσμα ενός λεμονιού
2,5 κούπες νερό
Μερικά ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου - μαιντανού και άνηθου
Χυμό από φρέσκο λεμόνι

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια προσθέτουμε τον κιμά  και συνεχίζουμε με 3/4 της κούπας ρύζι καρολίνα το σοτάρισμα.
Εφόσον σοταριστούν προσθέτουμε τα φύλλα ενός μικρού λάχανου φρεσκοπλυμμένα κι ανακατώνουμε καλά.
Ρίχνουμε αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή μπούκοβο κατά προσέγγιση, το ξύσμα ενός λεμονιού και δυόμισι κούπες νερό,κι αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά να βράσει.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του βρασμού προσθέτουμε ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου- μαιντανού και άνηθου να αφήσουν στο φαγητό μας τα αρώματα τους.
Κατά το σερβίρισμα ρίχνουμε φρέσκο λεμόνι!
Καλή επιτυχία!




Cabbage with rice and minced meat, or the lazy sacrifice of the lazy, that is not at all lazy ... we are so busy today that women we need such foods easily and deliciously that take us out of the impasse of what we eat today

👩 Cabbage with rice and minced meat 👩
Recipe Helen Dimi

Materials for 3-4 people
1/2 cup of small olive oil
1 bunch of fresh onions
300 grams minced beef mince
3/4 of the carolina rice cup
Leaves of a small cabbage without its stalks
Salt - freshly ground pepper or bergot approximately
A lemon's dress
2.5 cups of water
Some finely chopped leaves of spearmint - lemon and dill
Juice of fresh lemon

Implementation

In a saucepan, sauté the olive oil with the onion, add the minced meat and continue with 3/4 of the carrot salad.
When sautéed add the leaves of a small cabbage freshly ground and stir well.
Add salt of freshly ground pepper or boekoo, lemon zest and two and a half cups of water, and leave the food in a low heat to boil.
Shortly before the boiling is completed, add chopped leaves of mint-sweet and dessert to leave their fragrances in our food.
When serving, add fresh lemon!
Good luck!

Η μετάφραση έγινε από την Google translation

Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

You will also find us at the following links!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου