Για όσους είναι πολύ απασχολημένοι ώστε να αφιερωθούν σε ένα χρονοβόρο φαγητό όπως τα ντολμαδάκια,βρήκα αυτήν την παραλλαγή που είναι εξ ίσου εύγευστη!!!
👩🍳 Ο Σαρμάς της τεμπέλας 👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/4 κούπας ελαιόλαδο
λίγο ξύσμα λεμονιού
Αλάτι - Πιπέρι φρεσκοτριμμένο κατά προσέγγιση
1 κούπα ρύζι καρολίνα
2 κούπες νερό
15 ως 25 φρέσκα ή κονσέρβας αμπελόφυλλα ψιλοκομμένα ανάλογα πόσο ισχυρή θέλουμε την γεύση τους.
1/2 μάτσο δυόσμο
1 κλωναράκι φρέσκιας μέντας
2-3 κλωναράκια άνηθου
Εκτέλεση
Σε γάστρα βάζουμε όλα τα υλικά μας ωμά!
Το κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ,το ελαιόλαδο λίγο ξύσμα λεμονιού, αλάτι πιπέρι, το ρύζι το νερό και τα αμπελόφυλλα ψιλοκομμένα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς ώς να πιεί τα υγρά του το φαγητό μας περίπου 40- 45 λεπτά!
Δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το φαγητό ελέγχουμε και ρίχνουμε τα αρωματικά μας λεπτοκομμένα. Για να αφήσουν το άρωμα τους στο τέλος τα αρωματικά!!!
Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι!
Σημείωση/Ελαφρύ θερμιδικά φαγητό αποφύγαμε το τσιγάρισμα!
Το συνοδεύουμε με αγγουράκι κομμένο μπαστουνάκια και προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και ξύδι!
Καλή επιτυχία!
For those who are too busy to dedicate themselves to a time-consuming meal like dumplings, I found this variation that is just as delicious !!!
👩🍳 Sarmas of lazy 👩🍳
Recipe Helen Dimi
Materials
1 medium onion finely chopped
2-3 green onions
1/4 cup olive oil
a little bit of lemon zest
Salt - Pepper freshly ground
1 cup of Carolina rice
2 cups of water
15 to 25 fresh or preserved vine leaves finely chopped depending on how strong we want their taste.
1/2 bunch of mint
1 sprig of fresh mint
2-3 fennel sprouts or dense
Implementation
In a hat we put all our raw materials raw!
Onion finely chopped 2-3 fresh onions, olive oil a little bit of lemon zest, salt pepper, rice water and finely chopped vine leaves.
We bake at 180 degrees to drink the liquid of our food, about 40-45 minutes!
Ten minutes before the meal is finished, we control and pour our fragrant fines. To leave their fragrance at the end aromatic !!!
Serve with fresh lemon!
Note / Light Calorie Eating Avoid Cigarette!
We accompany it with cucumber cut sticks and add minimal salt and vinegar!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
👩🍳 Ο Σαρμάς της τεμπέλας 👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/4 κούπας ελαιόλαδο
λίγο ξύσμα λεμονιού
Αλάτι - Πιπέρι φρεσκοτριμμένο κατά προσέγγιση
1 κούπα ρύζι καρολίνα
2 κούπες νερό
15 ως 25 φρέσκα ή κονσέρβας αμπελόφυλλα ψιλοκομμένα ανάλογα πόσο ισχυρή θέλουμε την γεύση τους.
1/2 μάτσο δυόσμο
1 κλωναράκι φρέσκιας μέντας
2-3 κλωναράκια άνηθου
Εκτέλεση
Σε γάστρα βάζουμε όλα τα υλικά μας ωμά!
Το κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ,το ελαιόλαδο λίγο ξύσμα λεμονιού, αλάτι πιπέρι, το ρύζι το νερό και τα αμπελόφυλλα ψιλοκομμένα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς ώς να πιεί τα υγρά του το φαγητό μας περίπου 40- 45 λεπτά!
Δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το φαγητό ελέγχουμε και ρίχνουμε τα αρωματικά μας λεπτοκομμένα. Για να αφήσουν το άρωμα τους στο τέλος τα αρωματικά!!!
Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι!
Σημείωση/Ελαφρύ θερμιδικά φαγητό αποφύγαμε το τσιγάρισμα!
Το συνοδεύουμε με αγγουράκι κομμένο μπαστουνάκια και προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και ξύδι!
Καλή επιτυχία!
For those who are too busy to dedicate themselves to a time-consuming meal like dumplings, I found this variation that is just as delicious !!!
👩🍳 Sarmas of lazy 👩🍳
Recipe Helen Dimi
Materials
1 medium onion finely chopped
2-3 green onions
1/4 cup olive oil
a little bit of lemon zest
Salt - Pepper freshly ground
1 cup of Carolina rice
2 cups of water
15 to 25 fresh or preserved vine leaves finely chopped depending on how strong we want their taste.
1/2 bunch of mint
1 sprig of fresh mint
2-3 fennel sprouts or dense
Implementation
In a hat we put all our raw materials raw!
Onion finely chopped 2-3 fresh onions, olive oil a little bit of lemon zest, salt pepper, rice water and finely chopped vine leaves.
We bake at 180 degrees to drink the liquid of our food, about 40-45 minutes!
Ten minutes before the meal is finished, we control and pour our fragrant fines. To leave their fragrance at the end aromatic !!!
Serve with fresh lemon!
Note / Light Calorie Eating Avoid Cigarette!
We accompany it with cucumber cut sticks and add minimal salt and vinegar!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου