Μια νέα εκδοχή για γιουβαρλάκια διαίτης που τα απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις μιας και οι θερμίδες είναι πολύ λιγότερες από το κλασσικό αυτό φαγητό!!!
👩🍳 Γιουβαρλάκια διαίτης👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά για το μείγμα κρέατος
400 γρ κιμάς μόσχου στήθος με λάπα
1 καρότο τριμμένο
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
2-3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι - πιπέρι κατά προσέγγιση
1 κουταλιά μικρή ξύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Υλικά για τον ζωμό λαχανικών
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 μαρούλι το άσπρο μέρος ψιλοκομμένο
2-3 κλωνιά αρωματικών Μαιντανός - Άνηθος
5 κούπες νερό
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι κατά προσέγγιση
Χυμό λεμονιού στο σερβίρισμα
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα υλικά για το μείγμα κρέατος σε ένα σκεύος και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με βρεγμένα χέρια. Στην συνέχεια πλάθουμε το μείγμα μας σε γιουβαρλάκια πάλι με βρεγμένα χέρια και τα αφήνουμε σε μια πιατέλα.
Ετοιμάζουμε συγχρόνως τον ζωμό,κι όταν αρχίσει ο βρασμός ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια μας, και τα αφήνουμε να βράσουν για 35-40 λεπτά περίπου,αφαιρώντας στο μεσοδιάστημα τους αφρούς.
Στο σερβίρισμα τοποθετούμε τα γιουβαρλάκια μας στο πιάτο και δίπλα έχουμε τον ζωμό μας. Προσθέτουμε χυμό από λεμόνι!!!
Σημείωση. Στην συνταγή αποφύγαμε να βάλουμε ρύζι, αποφύγαμε να βάλουμε αυγό στο μείγμα, και στο αυγολέμονο,επομένως θερμιδικά ήμαστε ποιο κάτω από το κλασσικό φαγητό και παράλληλα κρατήσαμε την νοστιμιά! Η μερίδα ως 12 γιουβαρλάκια και ζωμό όσο θέλουμε!
Καλή επιτυχία!
A new version of dietary yubarla that we enjoy without remorse because of the calories is much less than this classic food !!!
👩 Juveniles soup diet 👩
Recipe Helen Dimi
Ingredients for the meat mix
400 gr minced mushroom chest with lapa
1 carrot grated
1 medium onion grated
2-3 tablespoons chopped dill
Salt - pepper approximate
1 tablespoon of small vinegar
1 tablespoon of olive oil
Materials for vegetable broth
1 onion whole
1 carrot finely chopped
1 lettuce the white part chopped
2-3 clusters of fragrant Mentanos - Auntos
5 cups of water
3-4 tablespoons of olive oil
salt - pepper approximate
Lemon Juice in Serving
Implementation
We take the ingredients for the mixture of meat in a pan and knead them very well with wet hands. Then we make our mixture in yubarlaki again with wet hands and leave them on a platter.
Prepare the broth at the same time, and when the boil begins, pour our yuvarlets and let them boil for about 35-40 minutes, removing the froth in the middle.
In serving we place our yubarlaki on the plate and next we have our broth.We add lemon juice !!!
Note. In the recipe we refrained from putting rice, we avoided adding egg to the mixture, and to egg-lemon, so we were caloric in the classical food while keeping the delicacy! Serve up to 12 yuan and broth as long as we want!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
👩🍳 Γιουβαρλάκια διαίτης👩🍳
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά για το μείγμα κρέατος
400 γρ κιμάς μόσχου στήθος με λάπα
1 καρότο τριμμένο
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
2-3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι - πιπέρι κατά προσέγγιση
1 κουταλιά μικρή ξύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Υλικά για τον ζωμό λαχανικών
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 μαρούλι το άσπρο μέρος ψιλοκομμένο
2-3 κλωνιά αρωματικών Μαιντανός - Άνηθος
5 κούπες νερό
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι κατά προσέγγιση
Χυμό λεμονιού στο σερβίρισμα
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα υλικά για το μείγμα κρέατος σε ένα σκεύος και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με βρεγμένα χέρια. Στην συνέχεια πλάθουμε το μείγμα μας σε γιουβαρλάκια πάλι με βρεγμένα χέρια και τα αφήνουμε σε μια πιατέλα.
Ετοιμάζουμε συγχρόνως τον ζωμό,κι όταν αρχίσει ο βρασμός ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια μας, και τα αφήνουμε να βράσουν για 35-40 λεπτά περίπου,αφαιρώντας στο μεσοδιάστημα τους αφρούς.
Στο σερβίρισμα τοποθετούμε τα γιουβαρλάκια μας στο πιάτο και δίπλα έχουμε τον ζωμό μας. Προσθέτουμε χυμό από λεμόνι!!!
Σημείωση. Στην συνταγή αποφύγαμε να βάλουμε ρύζι, αποφύγαμε να βάλουμε αυγό στο μείγμα, και στο αυγολέμονο,επομένως θερμιδικά ήμαστε ποιο κάτω από το κλασσικό φαγητό και παράλληλα κρατήσαμε την νοστιμιά! Η μερίδα ως 12 γιουβαρλάκια και ζωμό όσο θέλουμε!
Καλή επιτυχία!
A new version of dietary yubarla that we enjoy without remorse because of the calories is much less than this classic food !!!
👩 Juveniles soup diet 👩
Recipe Helen Dimi
Ingredients for the meat mix
400 gr minced mushroom chest with lapa
1 carrot grated
1 medium onion grated
2-3 tablespoons chopped dill
Salt - pepper approximate
1 tablespoon of small vinegar
1 tablespoon of olive oil
Materials for vegetable broth
1 onion whole
1 carrot finely chopped
1 lettuce the white part chopped
2-3 clusters of fragrant Mentanos - Auntos
5 cups of water
3-4 tablespoons of olive oil
salt - pepper approximate
Lemon Juice in Serving
Implementation
We take the ingredients for the mixture of meat in a pan and knead them very well with wet hands. Then we make our mixture in yubarlaki again with wet hands and leave them on a platter.
Prepare the broth at the same time, and when the boil begins, pour our yuvarlets and let them boil for about 35-40 minutes, removing the froth in the middle.
In serving we place our yubarlaki on the plate and next we have our broth.We add lemon juice !!!
Note. In the recipe we refrained from putting rice, we avoided adding egg to the mixture, and to egg-lemon, so we were caloric in the classical food while keeping the delicacy! Serve up to 12 yuan and broth as long as we want!
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες μας στο fasebook!
You will also find us at the following links!
https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/
https://www.facebook.com/kos.s.5661
https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου