Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
Γαρίδες ή Γάμπαρι 500gr
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
τριμμένο τζίτζερ
αλάτι και πιπέρι λευκό
1 -2 αστερίες γλυκάνισου
1- 2 κουταλιές μουστάρδα Dizon χωρίς ζάχαρη
τον χυμό μισού λεμονιού
Ψιλοκομμένο μαιντανό
1/4 κούπας νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις γαρίδες και βγάζουμε από την ράχη τους το μαύρο έντερο..
Σε τηγάνι μεγάλο σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο ρίχνουμε ένα μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο να ροδίσει ελαφρά προσθέτουμε τριμμένο τζίτζερ, και πλυμένες τις γαρίδες μας συνεχίζοντας το σοτάρισμα έως να αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι λευκό,1 -2 αστερίες γλυκάνισου 2 κουταλιές μουστάρδα Dizon χωρίς ζάχαρη,τον χυμό μισού λεμονιού και ελάχιστο νερό.
Αφήνουμε να βράσει 3-4 λεπτά να δέσει στην σάλτσα του.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό και σαλάτα εποχής!
Recipe Helen Dimi
Materials
Shrimp or Champagne 500gr
3-4 tablespoons of olive oil
1 medium onion
grated jitter
salt and pepper white
1 -2 star anthers
1- 2 tablespoons of Dizon mustard without sugar
lemon juice
Chopped lard
1/4 cup water
Implementation
Wash the shrimps well and remove the black intestine from their back.
In a large pan in 3-4 tablespoons of olive oil, add a medium onion finely chopped to slightly brown, add a grated jizzer, and wash our shrimp by continuing the sauté until they begin to change color.
Add salt and pepper white, 1 -2 star anthers 2 tablespoons of Dizon mustard without sugar, half lemon juice and minimal water.
Allow to boil 3-4 minutes to bake in sauce.
Serve with chopped lemon and season salad!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου