Είναι ένα φαγητό με πολλά λιπαρά...δεδομένο ότι και στην δίαιτα δεν πρέπει να στερούμεθα τίποτε το μαγειρεύουμε και το σερβίρουμε με τον ποιο ελαφρύ διατροφικά τρόπο!
Συνταγή Helen Dimi
Υλικά
2-3 κότσια χοιρινά
χυμό 2 λεμονιών
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές μουστάρδα dizon χωρίς ζάχαρη
1 κούπα νερό
2 σκελίδες σκόρδου
αλάτι- πιπέρι σε κόκκους
1 κουταλάκι θυμάρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας μας 2-3 κότσια χοιρινά και τα βάζουμε σε νερό με ξύδι για να γίνει αφαίμαξη για μια ώρα τουλάχιστον.
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα μας.
Σε σκεύος βάζουμε τον χυμό λεμονιών 2 κουταλιές μουστάρδα dizon. 1 κούπα νερό το ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδου κομμένες, αλάτι πιπέρι σε κόκκους κατά προσέγγιση, 1 κουταλάκι θυμάρι κι ανακατεύουμε καλά να διαλυθούν τα υλικά.Τοποθετούμε μέσα το κρέας μας,κι αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο 2-3 ώρες..
Στην συνέχεια όπως είναι με την μαρινάδα του το τοποθετούμε σε γάστρα και το ψήνουμε στον φούρνο σε αέρα για 2 ώρες περίπου στους 170 βαθμούς.
Ελέγχουμε τακτικά και περιχύνουμε με τον ζωμό του για να παίρνει τα αρώματα του, αλλά και για να μην μας στεγνώσει!
Σερβίρουμε το κότσι προσθέτοντας στο πιάτο αγγουράκι σε φέτες με αλάτι - ξύδι και φρέσκο μάραθο!
Σημείωση. Μπορούμε να μην προσθέσουμε λάδι διότι το κότσι βγάζει αρκετά λιπαρά, για να έχουμε ακόμη ένα ποιο ελαφρύ πιάτο.
Recipe Helen Dimi
Materials
2-3 pork guts
juice of 2 lemons
3-4 tablespoons of olive oil
2 tablespoons of mustard dizon without sugar
1 cup of water
2 cloves of garlic
salt-grain pepper
1 teaspoon of thyme
Implementation
Wash our meat well 2-3 pork loaves and put them in water with vinegar to be bled for at least an hour.
We prepare our marinade.
Put in a bowl of lemon juice 2 tablespoons of mustard dizon. 1 cup of olive oil, 2 cloves of garlic sliced, salt of pepper in grains approximately, 1 teaspoon of thyme and stir well to dissolve the ingredients. Put in our meat and let stand in the refrigerator 2-3 hours.
Then, as with the marinade, put it in a hat and bake in the oven in air for about 2 hours at 170 degrees.
We regularly control and pour in the broth to get its fragrances, but not to dry us!
Serve the shit by adding to the dish a cucumber in slices with salt - vinegar and fresh fennel!
Note. We can not add oil because the bacon turns fat enough to have one more light dish.
Good luck!
Η μετάφραση έγινε από την Google translation
©® (Greek Diet Foods & X X XL Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.
https://greekdietfoods.blogspot.com/
(Greek Diet Foods & X X XL Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου