Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Πέρκα τηγανιτή με σέσκουλο - Perch nile fillets with silverbeets

Πέρκα τηγανιτή με σέσκουλο για σήμερα ένα υπέροχο πιάτο για όλους γιατί πρέπει 1-2 φορές την εβδομάδα να τρώμε το ψαράκι μας!!!
Πάμε να δούμε την συνταγή!!!














👩‍🍳Πέρκα τηγανιτή με σέσκουλο 👩‍🍳
Συνταγή Μαρία Καρανικόλα

Υλικά :

1 φιλέτο πέρκας
Αλάτι
Αλεύρι για πανάρισμα
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

400 γρ σέσκουλο
Αλάτι λεμόνι και ελαιόλαδο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Κόβω το φιλέτο ψαριού σε μακρόστενα κομμάτια το πλένω και το περνάω με αλάτι.
Τα πανάρω με σκέτο αλεύρι και τα τηγανίζω σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και από τις δύο πλευρές.

Για το σέσκουλο

Πλένω καλά τα χόρτα τα βάζω στο νερό με ξίδι για 20 λεπτά.
Τα ξαναπλένω με καθαρό νερό, τα κόβω στη μέση και βάζω νερό να βράσει με αλάτι...
Μόλις το νερό  κοχλάζει βάζω τα χόρτα και τα αφήνω 15-20 λεπτά περίπου, δοκιμάζω αν είναι έτοιμα στραγγίζω και σερβίρω με λεμόνι και ελαιόλαδο.

Καλή επιτυχία!













Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

You will also find us at the following links!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου