Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Γεμιστά λαδερά διαίτης -  Stuffed oil

Ένα φαγητό καλοκαιρινό με καταγωγή την Ελλάδα που στην γη της έχουμε τους καλύτερους μπαξέδες με τα ποιο νόστιμα λαχανικά,και τα ποιο ωραία αρωματικά βότανα...κάτι που δεν μπορείς να βρεις σε καμιά άλλη χώρα!!! Βλέπουμε ένα φαγητό σε μια φωτογραφία,το άρωμα του δυόσμου και η νοστιμιά όμως, αυτό είναι που δεν μπορεί να έρθει ως εμάς...












Στην αρχή βάζουμε τις πιπεριές όρθιες για να μείνουν τα υγρά μέσα,και να ψηθεί το ρύζι.

👩‍🍳 Γεμιστά λαδερά👩‍🍳
👩‍🍳Συνταγή Helen Dimi

Υλικά
1 κιλό διάφορα λαχανικά πιπεριές σε διάφορα χρώματα και ντομάτες.
2 κούπες ρύζι καρολίνα
2 ξερά κρεμμύδια κόκκινα και
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
2-3  ντομάτες τον χυμό τους
Από μερικά κλωνιά αρωματικά μαιντανό και δυόσμο
Αλάτι - πιπέρι κατά προσέγγιση
1/2 κούπα μικρή ελαιόλαδο για την γέμιση και λίγο επιπλέον για το ράντισμα των γεμιστών
1 κούπα νερό για την γέμιση
1/2 κούπας νερό για την γάστρα.

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε την γέμιση με τον εξής τρόπο.
Σε ένα σκεύος βάζουμε το ρύζι, τα κρεμμύδια ξερά και φρέσκα ψιλά κομμένα, τον χυμό ντομάτας, τον μαιντανό,τον δυόσμο, αλάτι- πιπέρι,το ελαιόλαδο και μια κούπα νερό.
Ανακατεύουμε την γέμιση καλά κι έτσι όπως είναι ωμή γεμίζουμε τις πιπεριές πράσινες -κόκκινες - κίτρινες και τις ντομάτες,ή όποιο άλλο λαχανικό θέλουμε.
Τα τοποθετούμε σε γάστρα ρίχνουμε 1/2 κούπας νερό για να δημιουργηθεί ατμός και για να μην κολλήσουν,και τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο!
Τα ψήνουμε για 3/4 της ώρας ως 1 ώρα περίπου!

Σημείωση. Το γέμισμα της πιπεριάς θα γίνεται ως ένα εκατοστό κάτω από το χείλος της,και προσθέτουμε λίγα από τα υγρά της γέμισης,για να δώσουμε την ευκαιρία στο ρύζι να φουσκώσει.
Με αυτό τον τρόπο που δεν σοτάραμε την γέμιση έχουμε πετύχει να φτιάξουμε ένα φαγητό ποιο ελαφρύ και εύπεπτο. Σε δίαιτα 2 γεμιστά μεγάλα η μερίδα μας!
Καλή επιτυχία!


 Στα μισά του ψησίματος ξαπλώνουμε τις πιπεριές.







A summer food from Greece, which has on its land the best vegetable gardenes with the most delicious vegetables, and the most beautiful aromatic herbs ... something you can not find in any other country !!! You see a food, the scent of the mint and the delicacy, that's what can not come as you ...


👩  Stuffed oil 👩
Recipe Helen Dimi

Materials

1 kilogram of different vegetables peppers in different colors and tomatoes
2 cups of Carolina rice
2 dries red onions and
2 fresh onions cut
2-3 tomatoes juice
From some clusters of aromatic lingo and mint
Salt - pepper approximate
1/2 cup of small olive oil for stuffing and a little extra for stuffing the stuffers
1 cup of water for filling
1/2 cup water for the hull.

Implementation

Prepare the filling in the following way.
In a pan, put the rice, the onions dry and freshly cut, the tomato juice, the parsley, the mint, salt-pepper, olive oil and a cup of water.
Mix the filling well and as it is raw fill the green-red-yellow peppers and the tomatoes, or any other vegetable we want.
Put them in a hat, pour 1/2 cup of water so that they do not stick, and sprinkle them with olive oil!
Bake for 3/4 hour or 1 hour!

Note. The filling of the pepper will be one centimeter below the rim, and add a few of the filling liquors to give the rice an opportunity to inflate.
In this way, we did not sauté the filling, we managed to make a food that is light and easy to digest.In diet 2 stuffed our portion!
Good luck!

Η μετάφραση έγινε από την Google translation
You will also find us at the following links!





Θα μας βρείτε και στους κάτωθι συνδέσμους που είναι η ομάδα μας,και οι σελίδες  μας στο fasebook!

You will also find us at the following links!

https://www.facebook.com/groups/Aposimeradiatrofimenoukaifantasia/

https://www.facebook.com/kos.s.5661

https://www.facebook.com/diatrofimenoukaifantasia/

©® (Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! )Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από αυτό το ιστολόγιο. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της παρούσας σελίδας  πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια μας, να φέρει την υπογραφή μας, και την ταυτότητα του ιστολογίου.   
https://greekdietfoods.blogspot.com/ 
(Greek Diet Foods & X X XL  Cooking! ) Helen Dimi & Maria Καρανικόλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου